Gå til innhold

Moshing på konserter


knottsau

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Moshing er slike irriatsjonsmomenter i form av hoppende folk som ødelegger en god konsertopplevelse, alternativt gjør den enda bedre for de som deltar aktiv i den og synes det er skøy? Nei.

Enig. No lyttar eg ikkje på så heavy musikk og går på konserter som Slayer og Mastadon, men det er like fullt eit irritasjonsmoment om eg skulle gå på Tool-konsert til dømes. Det er sjølvsagt ikkje værre enn å trekke seg lengre bak, men det er jo artig å stå heilt framme uansett kor fysisk ein er.

 

På Porcupine Tree-konserten i år sto eg heilt framme og opplevde ingen moshing. Det var veldig greit, kunne konsentrere meg om å nyte opplevelsen utan å ha to-tre apekattar på ryggen.

Lenke til kommentar

Og det ødelegger musikkopplevelsen, fordi?

Det at du syntes det er irriterende at folk dytter/hopper/knuffer rundt deg betyr ikke at alle syntes det er det. Det handler om å bygge opp en stemning.

Jeg etter min mening ville sagt at en konsert hadde vært møkka kjedelig hvis alle satt/sto pene og prydelige.

Endret av Osecia
Lenke til kommentar

Personlig foretrekker jeg bare å stå forran å bange som bare faen og se folka som spiller i øya og være helt med. Men folk må få lov til å moshe så mye som de vil, bare ikke dra meg inn i det. Det er sjelden noe stort problem, for jeg er ganske stor og kraftig bygd, så når folk blir dytta på meg eller prøver å dytte meg står jeg bare fast som en stein å fortsetter å bange :p

Lenke til kommentar

Jeg kan godt forstå det for dere som prøver å unngå piten, men et eget inngjerdet område for de som vil moshe hadde bare blitt dølt. På noen konserter funker det derimot bra. F.eks. på In Flames på Hove i fjor. Området foran ved scena var gjerdet inn. Ikke bare for de som ville moshe, men for alle som orket å ta litt av på konserten.

Lenke til kommentar
. Det heftigste jeg har vært med på må ha vært Slipknot på Rockefeller i 05 (tror jeg), og der er jeg ganske sikker på at det var 20-års-grense. Det er en virkelighetsflukt og et religiøst rituale hvor det handler om å miste seg selv. For å miste seg selv fullstendig må man vite hvem man er, og det gjør ikke fjortiser.

 

Jeg får frysninger når jeg tenker på denne konserten.Rockefeller burde prøvd å fått inn Slipknot til en reunion konsert :p

Jeg sto helt til venstre,foran Chris(?) og fikk møljebank av en svæær biker.Selv er jeg 1.84 høy og veier 70 kg.Lite å hamle opp med,med andre ord.Gikk hjem med sprukken leppe og blått øye.

 

På et Slipknot-crew forum leste jeg at dette var den eneste konserten på hele turneen der Corey (vokalisten) hadde kommet ut og takket publikum på den måten han gjorde.Sier litt hvor hardt vi tok i ;)

Lenke til kommentar

Jeg var på Slipknot konserten på rockefeller, og ja, var bra liv på den ja. Sto foran scenen på høyre siden. Veldig bra liv og egentlig en bra konsert.

 

At det dannes moshpits under metal konserter burde alle som drar på slike konserter være klar over. Jeg står alltid foran scenen med maks en person foran meg, og der er man som regel trygg, men selv der oppstår det jo ofte litt knuffing. Takler man ikke slikt får man enten stå helt bak eller holde seg hjemme. Selv har jeg bare bitt litt oppgitt en gang, og det var på Sentrum Scene. Men husker ikke eksakt hvilken konsert det var. Men tenkte ikke så veldig over det da gulvet foran scenen er ganske liten. Så ikke mye plass å boltre seg på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...