Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Male "nytt" rom, forslag til farge?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg har pratet litt med folka mine om og gjøre om loftstua til ny "nerdebule" for meg (eg. soverom). Jeg har tenkt litt på hva slags farge og type vegg det skal være, og da tenker jeg det blir vegg med mulighet for tapet. Har tenkt ut mesteparten av åssen jeg vil ha det, men det eneste jeg mangler er fargen.

 

 

Alt av møbler og elektronikk er svart, skal ha en del filmplakater oppe på veggen som dekorasjon, så tapet med mye mønster er unødvendig. Maling er også greit. Det jeg lurer på er hvilken farge/tapet dere ville valgt, eller som passer best sammen med fargen på møbla :p .

 

Takker for svar :)

Endret av Tord93
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sjølv gjekk eg for ein lys gråfarge i mi leiligheit. Då blei veggane lyse utan å være kvite samtidig som at eg ungjekk fargar som kræsjer med møbler og inventar, alt passar heilt greit i lag med grått. (Kan kanskje være ein ide å ha ett eller anna med farge på, eit bilde, plakat eller kanskje ein endevegg som er malt i ein skarp farge).

Lenke til kommentar

Sjekk også fargen "letthet". Vi har det i kjellerstua, og er godt fornøyd med resultatet. Den er veldig lys, men ser at den ikke er helt hvit (særlig når man ser den sammen med hvitt tak og hvitmalte lister).

Lyst, fint og nøytralt, så kan man heller pynte opp med bilder/plakter/denslags :)

Lenke til kommentar

Selv gikk jeg for noen spenstige farger i huset mitt, men til såkalte lyse rom (dvs til 2 kommende barnerom), så gikk jeg for "Valley 04". Som blir en intens grønnfarge, men som faktisk er rimelig nice etter at man blir vandt til det :) Har mellombrune lister på gulv, samt eik pergo living laminat, og trehvite lister mot trehvitt tak.

 

Men poenget mitt er, bruksrom, lys farge..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...