Gå til innhold

Hvor får man microsoft word?


jeeee

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

PS, Du kan også kjøpe det på Elkjoep hvis, så slipper du og kjøpe på nettet. Jeg syntes word er mye bedre enn openoffice...... Du burde ikke laste det ned.

 

1. ulovlig

2. Du får ikke korrigering på Norsk.. F.eks hvis jeg skriver hvorr minge pcer harr dui så står det ingen røde streker. Skjønner?

Lenke til kommentar

Som nevn tidligere i denne tråden, man kan laste ned Open Office gratis. Det er Norsk versjon også av den.

 

Anbefaler deg å prøve det før du bruker penger på Word. Og du kan åpne Word dokumenter helt fint i Openoffice og også lagre det du skriver i word format slik at andre med Word kan åpne dokumenter som du har skrevet.

 

Kanskje du blir positvt overrasket :)

Lenke til kommentar
Og et lite tips: om du er student, så får du det svinbillig her Studentlisens.no.

Office Enterprise 2007 Norsk, for 499kr.

Evt så kjenner du vel kanskje noen som studerer som kan kjøpe for deg?

LOL, svinbillig, du... Openoffice er minst like bra som den overprisede monopolprogramvaren fra microsoft, og kan lastes ned på minutter ifra han leser dette her. Abiword liker jeg også, litt enklere og cleanere grensesnitt.

 

Eneste grunn til at folk skal ha microsoft word er at microsoft er noen kyniske jævler som forsøker å låse deg til doc formatet deres slik at konkurransen ødelegges. Å gi etter for dette er å skyte seg selv i foten og hive all forbrukermakt ut vinduet. Etterhvert som kunnskapen brer seg vil nok disse prisene bli vesentlig lavere, slik de burde.

 

PS: Openoffice og Abiword har klart å reverse-engineere doc/docx slik at det er støtte for dette også. Noen få ganger blir skriften i litt forskjellig størrelse osv, men det har ingen praktisk betydning - microsoft skal jo som sagt bare gjøre det vanskelig og løfter ikke en finger for at andre programmer skal kunne åpne filene deres - her er det hardt arbeid som står bak.

Endret av captain_obvious
Lenke til kommentar

@jeee:

 

Du får kjøpt MS Office Home and Student til ca. en tusenlapp. Den kan brukes på inntil 3 pc-er:

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=330352

 

@Captain Ødegård:

 

Moskito mente åpenbart at det var Word han ikke burde laste ned, ikke OpenOffice.

 

@captain_obvious:

 

"Like bra" er et meningsløst begrep om man ikke også sier noe om hva det skal brukes til. For den vanlige hjemmebruker uten spesielle behov er det som regel hipp som happ hva man bruker.

 

Angående binding til doc-formatet og reverse engineering: Nå er det da snart 3 år siden MS gikk bort fra de gamle binære formatene til det nye OOXML-formatet. Det nye formatet er (som du utmerket godt vet) åpent og fritt tilgjengelig for alle å implementere (og da mener jeg både EMCA-versjonen og ISO-versjonen). Det har ikke vært nødvendig å reverse engineere dette. Spesifikasjonene for de gamle binære formatene har forøvrig vært tilgjengelig nå i flere år.

 

Dette er også en kamp mellom leverandører, med MS på den ene siden og SUN/IBM på den andre siden. Det er ikke en kamp bare mellom forbrukerne og MS.

Lenke til kommentar
Kjøp Excel. Word er noe tekstgreier som følger gratis med når du kjøper Excel.

Det følger regneark med OpenOffice også. Gnumeric er også et alternativ - begge er gratis. Så vi bør kanskje spørre trådstarter om hva behovet er så han slipper å punge ut for en lisens han ikke trenger, synes du ikke?

Dette blir litt tøvete.

Hvorfor foreslå regneark (Excel, Gnumeric etc) når trådstarter spersifikt ser etter Word som er et teksbehandlingsprogram? Og det er mange ting som kan gjøres i Word som ikke fungerer i Openoffice. Så valg mellom programpakker er avhengig av hvordan pakken skal brukes.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...