Gå til innhold

Øyvind Heian angrepet under skoledebatten på Færder videregående skole!


Anbefalte innlegg

synes alle har rett til å si sin mening da, å angripe noen for å si meninga si, strider mot ytringsfriheten.

jeg er imot rassister selv, men folk skal få si meninga si

hvorfor?

 

YTRINGSFRIHET! Aldri hørt om det eller?

Jo jeg har hørt om ytringsfrihet. Men jeg ser ikke poenget med den.

 

Jeg ser ikke på det som en positiv ting at fokl kan komme med alle mulige slags hatefulle ytringer i offentlighet ustraffet.

 

Innlegget ditt var forresten latterlig, men nok om det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Fail :p

Norgespatriotene legger opp etter det dårlig valget og at de er en skam for norge og total FAIL ! :)

 

enjoi: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-20...hp?artid=594959

Det kom ikke som noen overraskelse for meg ihvertfall. Og det elendige valget viser jo også at SOS Rasisme med sine konstante løgner om hvor stor "nazi-trusselen" er ikke kan tas seriøst. De prøver desperat å rettferdiggjøre sin egen eksistens.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

så lenge de ikke har noe rasistisk i partiprogrammet sitt, så hadde jeg gjerne sett at de hadde kommet inn på tinget - om ikke annet for å lage litt politisk ukorrekt bråk for å veie opp for apatien og feigheten som de siste årene har gjort resultatene av asyl- og innvandringspolitikken bli et så stort problem at selv innvandrere sier at politikerne er for naive.

 

noe rasisme får han aldri flertall/gehør for uansett, men han kan i det minste brøyte vei for alvorsprat om asyl- og innvandringspolitikk. med de superliberale tullingene på tinget vi har på andre siden pr. idag har man sunt med litt likevekt for å møtes på midten.

Lenke til kommentar
Jeg ser ikke på det som en positiv ting at fokl kan komme med alle mulige slags hatefulle ytringer i offentlighet ustraffet.

 

Et par positive aspekter med at hatefulle (eller feilaktige) ytringer kunne komme fritt frem i det offentige, nemlig sunnheten i en fri diskusjon. Når disse ytringene kommer frem i det offentige fremstår sannheten ikke som en død dogme, men som noe vitalt med tyngden av overbevisninger rundt seg. Mao: Man skal få lov til å komme med disse ytringene for å illustrere nettopp hvor galt det er, og denne prosessen er sunn i seg selv. Man bærer en større risiko for at f.eks rasisme blir styrket hvis det i tillegg blir undertrykt.

Lenke til kommentar

Øyvind Heians "avskjedstale" på Norges Patriotenes side:

 

Feighet og forræderi

Stortingsvalget 2009 er over og resultatet for NorgesPatriotene sier sitt. Som partiformann har jeg stått på døgnet rundt de siste månedene og gjort det som sto i min makt for å få et så bra resultat som mulig. Dette har kostet meg personlig mye av både tid og penger.

 

Fra jeg startet NorgesPatriotene i februar 2007 har jeg lagt hele sjela mi i dette prosjektet. Jeg har lagt all personlig interesse til side og stått løpet ut uansett konsekvenser det har fått for meg som person. Dette har jeg gjort av ren idealisme og kjærlighet til Norge som nasjon og nordmenn som mine landsmenn. For meg har saken vært viktigere enn personlig fremgang og suksess. Noen må ofre seg for kampen, den rollen tok jeg på meg.

 

Man kan si hva man vil om NorgesPatriotene, men jeg har uten tvil greid å skape et navn og fått masse oppmerksomhet rundt partiet. Det kan en se på all den medieomtale partiet har fått fra 2007 og frem til nå. Nå skal det selvsagt sies at kamp mot islamisering og fremmedinnvandring til Norge i dag er så politisk ukorrekt som det går an, positiv medieomtale på dette området var jeg derfor på forhånd klar over at det ikke var mulig å få til. Jeg valgte derfor å leve etter mottoet ”all pr er god pr”. Planen var at folk i det minste skulle vite at NorgesPatriotene eksisterte, vite at partiet kjempet mot islamiseringen og fremmedinnvandringen til Norge og ut fra dette i det minste ville stemme på NorgesPatriotene i årets valg.

 

Slik gikk det imidlertid ikke. På tross av massiv medieomtale i forkant av valget, på tross av iherdig innsats der jeg alene delte ut over 100 000 løpesedler i Vestfold før valget og på tross av all oppmerksomhet NorgesPatriotene fikk da jeg deltok på skoledebattene klarte vi ikke å få mer enn skarve 184 stemmer i valget, altså 0,1 % av stemmene i Vestfold fylke.

 

Jeg skal være ærlig med dere alle. Tilnærmet 100 % av det som har blitt gjort i NorgesPatriotene, har blitt utført av meg personlig. Eksempelvis kan det nevnes at fra 2007 og frem til stortingsvalget i 2009 har det totalt blitt delt ut ca. 350 000 løpesedler. Av disse har jeg egenhendig delt ut nesten 300 000. Av alle artikler som lå ute på vår hjemmeside, var det under 10 artikler som andre har skrevet. Resten har jeg stått for. Jeg har reist Norge rundt og truffet mange mennesker. Det samlede resultatet har vært svært nedslående.

 

La meg først understreke en ting. Jeg vil rette en stor takk til dere alle som på ulike måter har støttet NorgesPatriotene. Takk til dere som har delt ut flygeblader, støttet NorgesPatriotene økonomisk og på andre måter har bidratt positivt. Jeg vil også rette en stor takk til dere som valgte å gi deres stemme til NorgesPatriotene i årets valg.

 

Det samlede inntrykket jeg sitter igjen med etter disse årene, er svært skuffende. Jeg har møtt eller snakket med mennesker i alle samfunnslag og alle aldre. Fellesnevneren for flesteparten av disse, er frykten for åpent å engasjere seg i kampen. De frykter for konsekvensene ved å kjempe for det de tror på. I stedet velger de å tie og prioriterer heller å gjøre livet mer komfortabelt for seg selv. Jeg har fått mye skryt for det jeg har gjort, men lite økonomisk støtte. Til tross for at mange av de som hevder de sympatiserer med saken, er god for flere titalls millioner kroner, er det ingen av disse som har donert større pengebeløp til NorgesPatriotene. Faktisk har jeg selv måttet dekke store deler av virksomheten fra min private lommebok.

 

Jeg er sjokkert over tiltaksløsheten til det norske folk. På bakgrunn av myndighetenes fulle psykiske kontroll over innbyggerne, kan jeg til en viss grad forstå frykten for aktivt å engasjere seg i kampen. Jeg har derimot ingen forståelse over den manglende viljen til anonymt å støtte økonomisk personer som faktisk tør å ta denne kampen åpent. Det er kun to ord som er dekkende for den slags opptreden, feighet og forræderi. Ser man galskapen og allikevel ikke er villig til å stille opp på noen måte, er denne feigheten og forræderiet så ille at ord ikke finnes.

 

Konklusjonen min er uansett den at når personer ikke tør å kjempe åpent, ikke er villig til å gi økonomisk støtte som kan drifte NorgesPatriotene og heller ikke tar seg bryet med å stemme på NorgesPatriotene, ja da har ikke partiet livets rett. Det er begrenset hva en person klarer å få til alene og jeg føler at jeg har gjort alt jeg kan. Konsekvensen av den helhetlige situasjonen medfører derfor at NorgesPatriotene nå legges ned.

 

Skrevet av Øyvind Heian

Lenke til kommentar
184 stemmer var i overkant av det jeg trodde de fikk. Likevel virker det som om han er helt sjokkert. Forventet han å brase rett inn på tinget eller?

 

Det var en undersøkelse der de så ut til å få 0,7%. Fikk bare 0,1% til 0,2% omtrent tror jeg der de stilte opp. Gidder vel ikke holde på når valgordningen er så inni granskauen teit at småpartier ikke har sjans å komme inn. Dvs problemet med at det kun er 1 valgomgang og man ikke kan sette andrepartier på stemmeseddelen. Dette fører til at folk stemmer taktisk på større partier. Og i tillegg får partier flere mandater per stemme jo større partiene er, og bare utjevningsmandatene prøver å hemme den effekten. Men for å få utjevningsmandater må man få 4% på landsbasis og derfor er det helt umulig for partier som ikke stiller i mesteparten av norge og veldig vanskelig for nye å få noen inn.

Endret av Reproductivist
Lenke til kommentar

Fremskrittspartiet er et eksempel på at små radikale partier kan nå langt. Den som ville ha lavere skatter i 1977 ville nok stemme taktisk på Høyre heller enn å stemme på Fremskrittspartiet, selv om Fremskrittspartiet ønsket lavere skatter enn Høyre.

 

Å bygge et parti tar lang tid. Det er tre partier som fikk en head start på slutten av 1880-tallet, Venstre, Høyre og Arbeiderpartiet. Arbeiderpartiet måtte vente førti år på regjeringsmakt, og den regjeringsmakten mistet de i løpet av en uke.

 

:)

Lenke til kommentar

Hitler, ja. Hitler overtok et ganske lite og marginalt parti rundt 1919, ett parti som ble tapt i mengden av andre små, marginale partier. Han klarte med vold og en heftig politisk og økonomisk krise å bygge opp en stor partiorganisasjon som prøvde å ta makten i 1923 etter mønster fra Mussolinis marsj mot Roma (du burde vist til Mussolini, han er et langt bedre eksempel for ditt standpunkt).

 

Han havnet i fengsel, men ble sluppet løs etter ett år, med et politisk manifest (Mein Kampf, verdt å nevne at Mein Kampf er lite relevant i dag fordi det er for knyttet til personen Hitler, noe Das Kapital morsomt nok ikke er, but I digress) og lyst på makt. Han klarte å skape seg et stort politisk navn under verdens største økonomiske krise i ett av verdens desidert mest problematiske politiske systemer i ett land som ble latterliggjort etter å ha tapt rundt 5 millioner soldater i Frankrike, Belgia, Russland og Polen, kombinert med stor redsel for et reelt politisk alternativ (les: kommunistene). Han klarte å stable sammen det største partiet i ett riksdagsvalg som var preget av gateslag, klassekamp, finanskrise og propaganda.

 

.. det er ikke akkurat normale forutsetninger, og kan ikke sammenlignes så veldig godt med norske forhold, verken i 1977 eller i 2009.. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...