Gå til innhold

Hvor ofte dusjer du?


N*

Anbefalte innlegg

Dusjer for det meste anna hver dag elr hvis jeg har vært svett på dagen elr hvis håret begynner å se fettete ut.

Søndag dusjer jeg, av og til på mandager. Tirsdager har vi gym så da dusjer jeg på skolen og på kvelden (Standar). Onsdag av og til, torsdag Må xD og evt fredag hvis jeg skal på byen på lørdagen. Dusjer som regel ikkje før på søndag når jeg er på hytta elr hjemme, pga da gjør det ikke noe pga ingen ser meg. Så dusjer jeg av og til etter jeg og typen har hadd sex.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg mener bastant at det finnes folk som dusjer alt for mye. Fiskemenn. Jeg dusjer en gang i uken omtrent, og har ingen problemer med det. Hva er denne dusjetrenden om? Et forsøk på å øke levealderen ellerno? Bestefar lever veldig lenge og han har ikke dusjet mer en passlig tror jeg.

 

De fleste dusjer nok oftere enn det som de har behov for. De fleste dusjer kanskje ikke kun for å vaske seg fordi det er "behov" for det, men for å fjerne eventuell dårlig lukt, fett hår etc. Jeg vil tro at å dusje en gang i uken kan gi deg noen sosiale ulemper og gjøre deg til en lite attraktiv person. Vi er nok født med et snev av overflatiske tendenser, og et førsteinntrykk har mye å si, spesielt fra jentenes perspektiv (hvis jeg har forstått det riktig?).

Jeg for min del synes at en varm dusj er en nydelig måte å starte dagen på, om jeg har behov for en dusj eller ikke.

Lenke til kommentar

Dusjer flere ganger daglig. Hver morgen, ikke nødvendigvis for jeg er så skitten. Men er dusjing som vekker meg om morgenene. Går idrettsfag på videregående, derfor blir det i gjennomsnitt en gang dusj på skolen. Driver håndball på fritiden. Så blir jo enda en dusj på kveldene.

Tre dusjer er vel ganske standard for meg, tror jeg...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...