Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan reagerer folk på t-skjorta mi?


Anbefalte innlegg

Om poenget er å skille seg ut burde strengt tatt tweed-jakke med matchende sic-pence være å foretrekke. Å gå i det sine likemenn finner akseptabelt er konformt, ikke individualistisk.

 

Og du kan vedde ukelønnen din på at ingen voksne bryr seg det skvatt om hva snørrunger som henger på kjøpesenter kler seg i.

Endret av Lord Britishface
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg synes de er ganske kule, tok ikke helt humoren i den første, men er jo litt morro. Kjøpte flere litt morsomme t-skjorter på ferie i sommer, og synes det er morro å gå med den. Det eneste jeg har fått høre er fra mine meget konservative foreldre er at bitches betyr "jævla hore" og at jeg derfor ikke kan gå med en slik t-skjorte.

 

 

GEB.jpg

 

Mens-Dark-Game-Over.jpg

 

 

Your-Girlfriend_t-shirt_B.gif

 

 

Synes dem er geniale :)

Endret av eKreativ
Lenke til kommentar

Tror ikke de fleste bryr seg noe særlig, har en sånn type t-shirt selv som sier "I facebooked your mom" eneste kommentaren jeg har fått er "I facebooked your dad". Er egentlig ikke sånn kjempe fan av sånne type t-skjorter, men synes det er greit å bruke de til spesielle anledninger som festivaler, tur på stranda eller noe lignende.

Lenke til kommentar

Jeg skal lett innrømme at jeg kjapt skaper meg et inntrykk av personer ved å lese på t-skjortene deres, det er derfor jeg legger masse tanke bak hva det står på dem jeg selv har på meg. Jeg bruker dem bevisst til å fortelle litt om hva jeg bryr meg om, liker eller står for.

Det er selvsagt forskjell på folk, og hvor mye tanke de legger i sånt.

 

Men for å være ærlig synes jeg denne skjorta var rimelig teit. Den kunne være så teit at den var morsom, men den er ikke dét engang.

Lenke til kommentar

Hva er poenget med t-skjorten? Jeg ser enkelt og greit ikke humoren i den. Som nevnt over er den sikkert morsom hvis du synes enkeltord som "bæsj", "promp", og evt "fucking" er morsomt, men ellers var da det der en usedvanlig lite kreativ t-skjorte. Selv har jeg en del t-skjorter som trolig virker støtende for enkelte, men jeg liker å tro at de holder et litt høyere nivå enn t-skjorten din.

 

Mvh Håkon

Lenke til kommentar
Jeg hadde tvert i mot tenkt at "han er en usikker ungdomsskoleelev som enda har mange år igjen før han blir laid". Du ser ikke noen av de stilige selvsikre guttene på den alderen som faktisk får seg noe gå rundt med en slik.

 

Err...det er fordi de brått ikke er så stilige lenger hvis de kler seg med sånt. Men voksne selvsikre menn har jeg da sett i all verdens jalla t-skjorter.

Lenke til kommentar
Hvordan reagerer folk på en som går med ei sånn skjorte?

 

Hvorfor bryr du deg?

 

Hva tenker dere om vedkommende? Reagerer dere annerledes hvis en god venn bruker den enn hvis en fremmed eller lite kjent person bruker den? Reagerer dere annerledes på kjønn, alder, osv?

 

Jeg har en stor forkjærlighet for utvalget til tshirthell.com, enda noen av de t-skjortene er litt drøye. Min personlige favoritt er Mary-tskjorten, som jeg har på meg på jobb med jevne mellomrom (jeg skulle ønske jeg kunne komme med et stikk til samtlige religioner, men men). Jeg fikk i gave denne og synes at den var ustyrtlig festlig. Jeg har selv gitt denne i gave og mottageren har den på seg med jevne mellomrom og synes det var en veldig bra gave. Samboeren til en bekjent av meg fikk svaler i gave, og jeg beundrer henne for at hun går med den.

 

Mine arbeidskollegaer har uttrykt bekymring kun en gang -- når en annen annen avdeling skulle flytte inn i samme etasje som oss. Jeg har enda ikke fått negativ kritikk på t-skjortene jeg kommer med (men om jeg skulle det, ville svaret ha vært "se om jeg bryr meg". Dessuten, hvis man har på seg t-skjorter med objektivt sanne budskap, så er det litt tåpelig å bli kritisert for det), og folk har kommentert et par ganger at "slavery gets shit done" var meget underholdende (da pleier jeg å tipse om nettstedet).

 

Hvor vil jeg hen? Jo, kan ikke du gå med de t-skjortene du synes er underholdende og gi faen i hva andre synes? Det har fungert ypperlig for meg i en del år nå :dribble:

 

Fortell også hvor gamle dere er, kjønn og hvorfor dere mener det dere mener om den. Jeg er 16 år dersom det skulle bety noe.

 

Alder er bare et tall. Men jeg er tilstrekkelig eldre enn 16, iallfall biologisk :)

 

(Motivet er "Spanish Triathlon" og under står det "Drinking", "Eating" og "Fucking" med tilsvarende bilder.)

 

Thihi... Jeg får kjøpe denne til en kollega som trener til en triatlon (OL-distansen, ikke den spanske :) Eller, hva vet vel jeg egentlig om han trenger til den spanske også)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...