Gå til innhold

PS3 Slim (Vi følger prisutviklingen på Phat og Slim PS3)


Dragonlove

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er det meningen at slimen sitt grønne Wlan-lys skal lyse konstant når den er avslått? Kommer også en veldig lav summing fra maskinen når den er avslått.

Har du PSP?

 

Ja, har testet ut sånn remote play og. Har det virkelig noe å si? Er det for å aktive PS3 med PSPen liksom? Og isåfall, hvordan fikser jeg det slik at den slutter å lyse?

Endret av Patney
Lenke til kommentar
Har fått høstferie nå, og vurderer å dra å kjøpe meg en PS3 med GTA IV. Noen som vil prøve å overbevise meg? :)

 

Og vil jeg trenge noe separat utstyr i tillegg til konsollen om jeg evt. kjøper?

 

Høres ikke ut som du trenger så veldig mye overbevisning ;) Men jeg støtter din vurdering, du burde definitivt gjennomføre dette kjøpet :) Jeg hadde masse forventninger til PS3 når jeg gikk til anskaffelse av den for litt over et år siden, og den har både innfridd og til og med nesten overgått forventningene. GTA IV er ett av spillene som har gitt meg aller mest moro, så der har du drøssevis av timer foran deg med underholdning. Bare å glede seg. Og i tillegg til de mange gode spillene som allerede fins, så ligger det an til en meget god høst og vinter hva nye PS3-utgivelser angår, så du burde ha nok å velge i.

 

Ekstrautstyr? Tja, skal du spille på HD-tv (noe som egentlig er et must), så trenger du vel å kjøpe en HDMI-kabel dersom du ikke allerede har en (tror ikke det følger med konsollen, her får noen rette på meg dersom jeg tar feil). Ellers så kan det jo være greit å ha et bluetooth-headset dersom du har tenkt å spille online. Det offisielle får du kjøpt f.eks. hos play.com for rundt 180 kr HER :)

Lenke til kommentar

HDMI-kabel ja, har HD Ready TV. Har også en kabel liggende som jeg bruker til laptopen.

 

Har nettopp sett at GameStop har xBOX 360 med ett par spill til 1500,-, så ble litt usikker. Men så kan man vel bruke PS3-en til både streaming, lagring og BluRay, så den doble prisen kan vel rettferdiggjøres. :hmm:

 

Tror det blir en tur til nærmeste Elkjøp/Elprice, hvertfall.

Lenke til kommentar
HDMI-kabel ja, har HD Ready TV. Har også en kabel liggende som jeg bruker til laptopen.

 

Har nettopp sett at GameStop har xBOX 360 med ett par spill til 1500,-, så ble litt usikker. Men så kan man vel bruke PS3-en til både streaming, lagring og BluRay, så den doble prisen kan vel rettferdiggjøres. :hmm:

 

Tror det blir en tur til nærmeste Elkjøp/Elprice, hvertfall.

 

 

Hvis du kjøper konsollen kun for Grand Theft Auto 4 så er det jo uaktuelt å kjøpe en PS3! 360en koster betydelig mindre og i tillegg får du de ekstra spillpakkene "The Lost and Damned", og "The Ballad of Gay Tony" eksklusivt til Xbox 360. Ekstrapakkene gir masse ny musikk, nye kjøretøy, flere nye våpen, nye side-oppdrag, nye multispiller-modus og ca 8-10 timer ekstra spilletid (for hver av pakkene).

 

Ellers så kan du fint bruke 360en til streaming også, gjerne med PS3s offisielle "PS3 Media Server", "Tversity", eller Windows Media Player, osv osv.

 

BluRay-avspilling får du ikke på 360en, men enkeltstående BluRay-spillere koster ikke så mye om dagen og gir ofte bedre kvalitet enn PS3.

 

Det vi snakker om her er spillekonsoller og det desidert viktigste er derfor spillene som er tilgjengelig. Se hvilke titler som er eksklusive til de enkelte konsollene og la det avgjøre valget. Men for GTA4 alene er 360 det beste, og billigste, valget.

Lenke til kommentar
Ble PS3 på meg, ja. :yes: Likte ikke XBOX'en noe særlig, både design og at den ikke kom med gratis "spill over nett"-ting, slik jeg tror man kan med PS3.

 

Men sliter litt med å få den til å anerkjenne minnepinnen min, any ideas? Er en 8GB stick, allerede i FAT32.

 

Det eneste rette valget ja. :)

 

Om du skal legge inn music og slikt så bør det gjøres i forskjellige mapper. MUSIC for musikk og VIDEO for video osv osv.. se her.

 

Link

Lenke til kommentar

Jeg vurderer innskaffelse av ps3 og har således noen spm!

 

Dersom jeg bruker ps3 på vanlig tv, vil grafikken synke da dramatisk? (i sammenlikning med flatskjerm med hd-ready/full hd)

 

Ser her at noen kjøper kontroller fra vgp til under 400 kr.. Men må dere ikke betale toll?

 

Slipper man toll ved å bestille vanlig eller må man gjøre noe ekstra?

 

Siste spm, hvor mye tror dere jeg kan selge det for igjen om 1 år? (ps3 slim 120 gb, 2 kontroller, fifa 10)

Endret av DJ2009
Lenke til kommentar
Ja

 

Nei, du kan være uheldig å måtte betale. Tolla var en stund agressiv mot disse VGP.ca pakkene. Men er du heldig går den rett gjennom. Er du uheldig har du uansett betalt ca det den koster i Norge.

 

Vanlig

 

1700

 

 

La til litt :)

 

Takker for svar fra begge! :grin: Men synker den så fort i pris? Tenker å selge den på finn.no, her er jo det nesten samme som ny??

Endret av DJ2009
Lenke til kommentar
Ang. hd-tv kontra "vanlig tv". Jeg har ikke råd til å kjøpe meg flatskjerm tv, og må derfor bruke min store vanlige tv til spilling. Vil jeg få mer igjen for å kjøpe Xbox 360 i forhold til kvalitet på bildet, eller stiller PS3 og XB360 i sammme kategori her?

 

Begge konsollene kjører samme oppløsning, så burde vel ikke være noe forskjell på bildet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...