Gå til innhold

FM10: Football Manager 2010


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ble ferdig med andre sesong nå (to sesonger på en uke er ny personlig rekord!), og den gikk mildt sagt rævva. Jeg spiller med Arsenal, og havnet på 8. plass. Et under at jeg ikke fikk sparken. Anyways, jeg brukte Joe Hart i mål, og han presterte å slippe inn 52 mål! Sinnsyke greier. Så nå har jeg hentet inn Renè Adler for £23.5 millioner, og han slapp bare inn 15 mål for Leverkusen i fjor. Håper det gjør susen!

Lenke til kommentar

Haha. Hva faen har skjedd der? :!:

 

 

Ellers er jeg fornøyd med hvordan ting har utvikler seg med Birmingham. Jeg hadde tidenes dårligste start på sesongen med 0-4-6 på 10 kamper og mål som rant inn. Etter 7 kamper satte jeg meg ned i en halvtime-time og fikset en ny taktikk helt fra bunn og satte opp alle instrukser osv manuelt. Det ble færre mål som kom inn og jeg gikk fra tap til uavgjort. Først i den 11. seriekampen fikk jeg en seier da jeg slo topplaget Spurs borte 2-3. Nå er jeg ett av formlagene i serien med 3-1-1 de siste fem kampene med 10-6 i målforskjell.

Kampoppsettet er forøvrig helt klønete da jeg møter alle de store lagene i løpet av fem kamper noe som gjør at jeg får mindre poeng de neste kampene. :( Spillet sitter i alle fall bedre nå og jeg satser på å ta poeng fra flere av topplagene!

 

Her er tabellen slik den ser ut etter en halv sesong. Er i 2011/2012

post-61155-1263671476_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Haha. Hva faen har skjedd der? :!:

Det burde ikke gå an. Helt sinnsykt :p Det var smertefullt å følge med på.

Det var faktisk ment til det bildet over. Startet å skrive innlegget før du postet så ditt kom imellom. Men jeg opplevde selv at Hart var en røver på å slippe inn mål. Han slapp inn 82 mål for meg, så du skal ikke klage. :p

Har hentet Guillermo Ochoa nå og det går mye bedre. Han er en jævel i buret og holder meg ofte inne i kampene. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...