Gå til innhold

FM10: Football Manager 2010


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Forbeholder meg retten til å være uenig i at FMgenie er juks. Har nettopp lastet ned dette, og føler jeg har gått glipp av mange gode kjøp fra FM06 til sist helg..

 

Er man dårlige lag, får man ikke kjøpt mange stjerner uansett. Alle de største "potensielle stjernene" regenereres i større klubber, og ønsker ikke å flytte på seg.

Lenke til kommentar

Er det bare meg som har disse latterlige effektive motstanderne? Jeg dominerer kampen fra start til slutt, men AI'en klarer jo å smette inn et cornermål og hekter meg av toppen i en kamp jeg burde ha vunnet, med tanke på tabellplassering, og det at jeg dominerte hele kampen. Dette skjer om og om igjen.

 

LAtterlige er at forrige kamp vant jeg greit 2-o mot chelsea, for å så ikke klare noe som helst mot espanyol.

 

Nok en gang:

 

2drittspill4.jpg

Lenke til kommentar

cFc: Vet ikke om du ville ha tilbakemelding fra andre, eller bare få ut litt frustrasjon, men jeg tar sjansen:

 

Alle opplever vel at de mindre lagene er hypereffektive helt mot spillets gang til tider, spesielt på overganger og dødballer. I de kampene du poster, sier statistikken egentlig mer om ditt eget lag enn motstanderens. Mot Getate har du 12 skudd, hvorav bare 4 på mål og 0 ccc(clear cut chances). Mot Xerez har du 20 skudd, hvorav 5(!) på mål og 2 ccc. Mot Espanyol har du grei skudd/skudd på mål-ratio, men fortsatt 0 ccc. Uten at jeg vet hvordan disse kampene har vært, vil jeg anta at laget ditt tar alt for mange langskudd/skudd i dårlige posisjoner, fremfor å spille seg frem til gode sjanser i boksen. Prøv å få bort en del av langskuddene, senk tempoet og spill deg til gode sjanser. Selv om man har en offensiv rekke hvor de fleste har mellom 15-20 i langskudd, er det ikke alltid at man bør sette slideren på "often". :)

Endret av Adrianinh0
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...