Gå til innhold

Småprat rundt/om CoD: Modern warfare 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har ikke peiling på når det er men her er det jeg fant ut....

Based on our inside sources from Infinity Ward, the release time will be no later than 7:00 PM EST 03/30/2010. Let’s just sleep now and wake up later tonight to download the package, ok?

 

Kilde

 

EST, Eastern time, er fem timer etter oss. Senest klokka tolv i natt altså. Kanskje man rekker noen runder i de nye karta før man legger seg.

Endret av KoolBikes
Lenke til kommentar

Finner dere noen som spiller på Live? Jeg står bare å loader i hundre år, åsså finner den ingen.. Laster ned mappack nå, så får jeg heller bare teste ut de nye mapsa på private match hvis ikke :\

 

________

 

edit: Funka ikke med private match etter jeg lasta ned map packen ... Går ikke ann å trykke "start game".

Men mapsa så bra ut, gleder meg til de funker :=)

Endret av NothinDoin™
Lenke til kommentar

Cluet er å løpe alt du kan mot fienden, sikte ca i nærheten av dem og skyt. IW har kanskje gjort noen våpen litt bedre enn de burde være.

 

Gode spillere klarer å drepe de før de kommer i range. Dårlige spillere gjør ikke det. I korte trekk er det bare en l2play-issue. Evt. kan du jo bare bruke G18-akimbo selv hvis den er så lett å bruke.

 

 

Når jeg fikk tak i G18 akimbo, og bestemte meg for å noobe med det, føyk K/D-ratioen rett til himmels. Ratioen var vel på 1.1 elns, men etter bruk av G18 akimbo gikk den til 1.4.

 

...sier litt?

 

Hva forventer du? Våpen dreper liksom.

 

Ja, våpen dreper. Og ja, det finnes forskjeller på våpen. G18 er et håndvåpen brukt i close-combat. Brukes G18 som close combat i MW2? Nei, så absolutt ikke. Folk løper rundt som fulle dansker og sprayer, noe som overhodet ikke krever skill.

Se en fiende --> fyr av --> win

Lenke til kommentar

^^

 

Det la jeg merke til også, tidlig på kvelden var det bare meg og en annen kompis (nordmann) som spilte , da var det stort sett bare andre nordmenn i lobbyen. Seinere joinet en del engelske kompiser oss, da blei det nesten aldri nordmenn i lobbyen etter dette (heldigvis, er så mye nordmenn med ræva oppførsel på XBL at jeg blir helt flau innimellom).

Endret av bas
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...