Gå til innhold

Test: Magi mellom fingrene


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Meget fin telefon. Noen som vet hvor bra den klarer avansert nettinnhold? Iphone (for ekspempel) takler ikke engang blogg.no sine blogger skikkelig. I tillegg synes jeg den er litt for treg på nett. Er denne bedre?

 

Vel iPhone's safari scorer 97/100 på Acid 3 testen, så da er det vel sannsynlig at det er blogg.no det er noe galt med? F.eks. tilpasset IE :)

Lenke til kommentar
Noen som vet om lancaster vil bli tykkere enn magic pga tastaturet?

 

Nå har ikke Lancaster blitt sluppet ut enda, men utifra lekket informasjon fra at&t vil dimensjonene være på 109x54x17.1mm med en vekt på 110 gram og en skjerm på 2.8" med en QVGA-oppløsning på 240x320. Nå ser jeg ikke hvorfor i allverden HTC vil slippe en telefon med så lav oppløsning, så jeg håper på endringer der :)

 

HTC Magic's dimensioner er vel på 117.7x55x13.7 mm?

 

Link til Lancaster specsheet

 

ser at telefonen også finnest i svart:

 

Hvordan får jeg tak i svart modell? me like

 

Vet ikke hvorvidt den sorte kommer til Norge, men jeg har en svart Magic som jeg har fått inn fra Spania her. Den er fin den, men jeg tror jeg liker den bedre i hvitt.

Endret av Lokii
Lenke til kommentar
testet dere ikke hvordan telefonen var å se på film/video med i hele tatt?

ser dere skriver:

Magic er en nokså god underholdningstelefon. Den har både spill, musikkspiller og kamera.

 

og derfra never dere alt utenom video titting. ellers en fin test men siden dette kan være mobilens svakeste side så burde dere virkelig testet dette.

Jeg syns det fuker gull å se video på denne. Har Anchorman, TCON: Prince Caspian, Lord Of War og en eller annen Futurama-film på den. Disse er i PSP, iPod, Zune-kvalitet. Nå har jeg aldri sett film på iphone, så har ikke helt det store sammenligningsgrunnlaget...

Lenke til kommentar
Ja, men jeg kan fortsatt ikke tenke meg at de lanserer en ny telefon som har både vesentlig lavere oppløsning samt mindre skjerm og slikt sett er et dårligere alternativ enn HTC Dream.

 

Nei, lanserer de en "Lancaster" burde den være bedre enn andre alternativer fra samme produsent!

 

Kan jo hende de kan gjøre noe med prisen til gjenngjeld hvis de reduserer på maskinvaren.

Lenke til kommentar

Stakk innom elkjøp storo for å høre om de hadde magic på lager der, noe de hadde. Men de kunne ikkeselge den uten abonnement, og heller ikke ordne det slik at jeg fikk utlevert et eksemplar (jeg bestilte via nettet, men uten mulighet for å velge copllect at store, og ventetid på 3 uker). Dette forklarte de med at de hadde fått brev fra google om at de ikke fikk selge den uten abonnement, og at det var derfor det ikke gikk å selge den som collect at store.

Elkjøp har trukket 4000 fra min konto da jeg bestilte min uten abonnement. Nå er jeg litt skeptisk til om jeg kommer til å få varen jeg har betalt i det hele tatt...

Hvorfor selges magic uten abonnement da så mange andre steder? O.o

Lenke til kommentar

Huff, lei situasjon

 

Det stemmer at HTC har instruert butikker om å ikke selge denne mobilen uten abonnement. Reglene for dette var imidlertid noe som forsvant veldig kjapt, men det er mulig enkelte selgere ikke har fått med seg dette.

 

Jeg vil anbefale deg å kontakte Elkjøps kundesenter og be de finne en løsning. Kanskje også be om et minnekort eller noe slikt som kompensasjon :)

Lenke til kommentar

Glemte å nevne at jeg bestilte magic fra elkjøp sine nettsider før jeg dro innom butikken da. Da jeg så på nettsiden at froventet lagerstatus for denne var 15. juli. Og siden jeg visste at flere elkjøp butikker hadde denne inne ble jeg litt forundret over at det ikke gikk å velge collect at store.

 

Har du en kilde hvor det står at denne praksisen ikke gjelder lenger? Slik at jeg ikke driter meg ut når jeg kontakter dem :p I det minste har noe å referere til.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...