Gå til innhold

spill under kultur


Anbefalte innlegg

hvorfor i all verden er ikke spill under kultur? er det slik at diskusjon.no er drevet av gamlinger som fortsatt synes at folk som spiller spill er barnslige og kaster bort livet sitt, eller er det andre grunner til dette?

 

for spill er per idag kultur av aller høyeste grad!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-NIoHlfL

Spill er i høyeste grad kultur, ingen tvil om det. Det handler ikke om diskriminering eller et gubbesyn på spill som gjør at spillforumet er strukturert slik, men rettere det faktum at spill er en såpass stor del av diskusjon.no og et satsingområde som gjør at det skal ligge så synlig som mulig. I tillegg er mye av forumstrukturen på disksujon.no tilknyttet de ulike redaksjonelle nettstedene, og spillforumet er da tilknyttet spillverket.no.

Selv ser jeg ingen grunn til å flytte spillforumet.

Endret av Slettet-NIoHlfL
Lenke til kommentar

Et problem som oppstår når man har mange nivåer i strukturen er at store og aktive hovedkategorier gjemmes bort, og aktiviteten i kategorien får lide på grunn av det. Det optimale hadde vært kun 1-3 nivåer på hele forumet, men da blir det uoversiktelig, så man må velge en mellomting.

Endret av Skagen
Lenke til kommentar

Nettverket har i lang tid støtta opp om at spel er kultur. Dette kjem tydeleg fram gjennom den tidlegare samarbeidspartnaren Gamer.no, med slagordet "spill er kultur". At spel er eit viktig satsingsområde visast gjennom innsatsen som er lagt ned i Spillverket.no, og at dette er eit så stort område at det fortener ein eigen hovudkategori.

 

Eg kunne tenkt meg ei utdjuping på kvifor speldelen vil vere meir tent med å bli plassert (/gjøymt vekk) under kultur.

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Litt gammel tråd, men kan jo informere: Spillforumet er så stort, med mange kategorier og underkategorier. Greit for å unngå for mange klikk, samt at vi er knyttet opp mot Spillverket også.

 

Dog er tanken å legge til en snarvei fra Kultur til Spill, just in case noen snubler innom og leter etter Spill der :)

 

Ellers vil vi legge opp strukturen slik den best er for forumets brukere, ikke for å tilpasse den etter redaksjonelle sider. Her må vi prioritere god interaksjonsdesign. Men Spill (og de andre) er så store og brukt av så mange, at det blir naturlig ihht designprinsipper å ha et slikt kategoritre.

Lenke til kommentar
  • 3 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...