Gå til innhold

Tips til makeover. Høy gutt på 17 år.


Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Jeg er en 17 år gammel gutt som er rundt 195cm høy og veier ikke mer en 72 kilo. Altså høy og tynn.

Fram til nå har jeg stort sett gått rundt i olabukse og hettegenser og en kjedlig jakke hvis det er kaldt.

Tenkte jeg skulle skaffe meg en haug med nye klær og en "ny" stil. Siden jeg ikke har så mye peiling på hva som ser bra ut spør jeg om råd her. Budsjettet kan vel bli opptil 20k. Jeg liker svarte skinnsko og olabukser som ihvertfall ikke er baggy.

Overdelen som genser og jakke er vel det jeg lurer mest på. Hvis det skulle ha noe å si så har jeg brunt hår med håret til siden (kanskje jeg skal klippe meg litt kortere og).

Vil ikke se ut som en fjortiswannabesoss ;)

 

Kanskje for mye å spørre om men hadde vært veldig bra hvis noen kom med en slags ide til en handleliste med bukser, sko, belte, t-skjorter, gensere, jakke® og andre ting.

 

Har desverre ikke noe bilde.

 

Edit. Skulle også gjerne hatt noen tips til fest antrekk som virkelig rocker.

Endret av Djfreedo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bukser - sjekk Acne, Filippa K og J. Lindeberg. Disse har mange pene modeller som ligger på rundt tusenlappen og opp til 1500. Ikke tacky og flashy, men veldig pene og enkle bukser som har knallgod passform. Regner med at du finner noe som passer til deg også.

 

Overdeler - kjøp deg en drøss med hvite v-hals-tees fra H&M/Zara. På H&M koster de en femtilapp, og de holder seg brukbart i vask. Veldig greie å ha under v-halser og piquéer dager det er litt kaldt, men du fortsatt har lyst til å gå i f.eks. piqué.

Du kan også kikke på piquéer, her vil jeg anbefale Polo Ralph Lauren. De koster 800 kroner, har kjempegod passform og de holder seg lenge. Mange pene farger, de setter nesten standarden for piquéer.

V-halser får du billig fra f.eks. United Colours of Benneton, jeg betalte vel £30 pund for de - enkle, gode å gå med og ikke så utrolig dyre at det gjør noe. Du har også Lacoste og Polo Ralph Lauren, men disse ligger hakket over i pris, tror det er rundt 1200 for PRL.

 

Gensere har jeg egentlig ikke så mange av, har noen fra Gant, en fleecegenser fra PRL og en hettegenser fra Filippa K, men jeg bruker hovedsaklig piquéer og v-hals-gensere. Plagg som er verdt å ha er grå og/eller marineblå hettegenser uten masse flashy logoer, her har Acne og Filippa K gode alternativer. God passform, god kvalitet og de ser så bra ut som en hettegenser kan.

 

Sko er ikke helt mitt felt - men et par seilersko er absolutt noe som er verdt å ha i skapet. Flere her på forumet kan anbefale Sebago Docksides, selv har jeg noen par fra Rockport som er kjøpt i statene. Veldig enkle og greie. Plimsolls er også kjekt å ha om sommeren, de har noen på Eurosko til 200 - du finner bilder med mer i Mote- og velværecaféen.

Lenke til kommentar

Du kan godt kjøre anorektisk stil med vhalsgenser, stramme jeans, lakksko, cardigans/slips og hele pakka, men hvis du er 72 kg fordelt på 195 cm er nok det lureste du kan gjøre å signere medlemskap på en gym og begynne å spise kraftig med mat. :) Sjekk nybegynnertråden i treningsforumet, der finner du masse god informasjon.

Lenke til kommentar
Du kan godt kjøre anorektisk stil med vhalsgenser, stramme jeans, lakksko, cardigans/slips og hele pakka, men hvis du er 72 kg fordelt på 195 cm er nok det lureste du kan gjøre å signere medlemskap på en gym og begynne å spise kraftig med mat. :) Sjekk nybegynnertråden i treningsforumet, der finner du masse god informasjon.

Hvilken nybegynnertråd? Link kanskje?

Lenke til kommentar

Jeg fant disse buksene

 

http://modo.as/ds_product_info.php/products_id/369%7B6%7D23

 

http://modo.as/ds_product_info.php/products_id/92%7B6%7D23

 

http://modo.as/ds_product_info.php/products_id/93%7B6%7D23

 

Og dette beltet

 

http://modo.as/ds_product_info.php/products_id/164%7B8%7D44

 

Er dette noe bra greier jeg burde kjøpe? (som mest sansynlig passer passformen min og ser bra ut?)

Endret av Djfreedo
Lenke til kommentar

Vil gjerne føye til litt til det Henrik C skrev :)

 

I tillegg til jeans, er chinos perfekte bukser på sommeren. Selv har jeg dessverre bare to, fra Filippa K og NN.07, men disse er blant de mest brukte plaggene mine nowadays (Det er bilde av begge i bildetråden). De merkene anbefaler jeg sterkt, i tillegg har Acne, som er nevnt tidligere, også bra chinos. Chinos pleier å ligge på rundt 1000-lappen, men Filippa K sine ligger på 1200.

 

Shorts er viktig på sommeren. Mange merker har pene shortser, blant annet Hugo Boss, Acne, Polo Ralph Lauren og Burberry. I tillegg til disse har de bra shortser på H&M også, til bare 149,-. De andre merkene koster ca 1000-1400.

 

Jeg bruker mye skjorter for tiden, og det er pent i kombinasjon med chinos. Spesielt hvite skjorter er selvsagt lette å kombinere, og funker med så godt som alle farger. Merker med bra skjorter er bla Hugo Boss og Z Zegna, som er mine favoritter der.

 

Noen sko som er fine å ha er som nevnt plimsolls, loafers og noen sneakers i tillegg. For loafers, stikk til Agnar Hagen (Hvis du bor i Oslo) eller en annen skobutikk med godt utvalg av herresko.

 

Angående linkene dine, fine bukser alle tre, har den siste der selv, og Acne er nok mitt favorittmerke når det kommer til jeans. Beltet likte jeg ikke noe særlig, logoflash.

Lenke til kommentar

Jeg spør bare om hjelp jeg :) Har sliti med å kjøpe belter før og ;) Liker ikke logoflash, men har ikke peiling på hvilke belter som ser bra ut og ikke.

 

Edit.

 

Har laget en liten handleliste nå. Noen som syns det er noe i denne listen jeg ikke burde kjøpe?

Kanskje brillene ikke passer meg? Kanskje chinosen har feil farge? Droppe skjorta?

 

http://modo.as/ds_product_info.php/products_id/369%7B6%7D23

 

http://modo.as/ds_product_info.php/products_id/92%7B6%7D23

 

http://modo.as/ds_product_info.php/products_id/93%7B6%7D23

 

http://modo.as/ds_product_info.php/products_id/496%7B4%7D69

 

http://modo.as/ds_product_info.php/products_id/222

 

http://modo.as/ds_product_info.php/products_id/144%7B4%7D4

 

http://modo.as/ds_product_info.php/products_id/537%7B6%7D23

 

Tar den hjelpen jeg kan få. Jeg vil se bra ut og tar i mot deres tips :)

Tar gjerne imot forslag til butikker/kjøpesentre rundt Jessheim/lillestrøm/oslo området som har bra klær.

Endret av Djfreedo
Lenke til kommentar

Ser greit ut, men de solbrillene var virkelig ikke noe særlig. Men det viktigste er jo at du liker dem og føler deg komfortabel i de, men da må jeg spørre har du prøvd de på og vet at de passer deg og din ansiktsform?

 

Hvis ikke, ta en tur til optikeren og sjekk ut solbriller der og få tips om hva som passer ditt ansikt og se hva du liker. :)

Lenke til kommentar

 

*snip*

 

Jeg ville valgt et par beige chinos hvis du ikke har noen, og hvis du liker det, gå for et par marineblå eller lyseblå. Av belter ville jeg kjøpt 1stk brunt og 1stk sort enkelt skinnbelte med en helt vanlig beltespenne. Beltet brukes til å skape en sammenheng mellom skoene og overdelen, og skal etter min mening ikke ta oppmerksomheten rundt antrekket.

Jeg ville også gått for mange basis t-skjorter, og ikke kun hvite og sorte.

Skjorter som er nevnt ovenfor er også greit å ha. Jeg ville startet som ovenfor, og gå til innkjøp av flere, slik at du slipper å gå i "de samme fargene" hver dag. Siden billige skjorter ofte har en dårlig krage ville jeg investert litt i dette. Men det kan fint vente til du finner et salg, slik at du kan kjøpe litt fler.

Jeg er også veldig glad i cardigans, og kan fint anbefale Fillipa K sine.

Endret av thrice
Lenke til kommentar
Helt enig! Jeg prioriterte å se på Entourage fremfor å fullføre innlegget mitt helt, og derfor valgte jeg å droppe chinos, shorts, skjorter og til dels sko - bra at noen andre kan supplementere med det jeg manglet!

 

Hehe, bare hyggelig det :)

 

 

Trådstarter: Du kan ta en titt i bildetråden og se om det er noe du liker der :)

Lenke til kommentar

Først og fremst, ikke kast bort hele budsjettet nå med dyre merkeklær. Kjøp inn billigere ting fra Zara/H&M osv som enkle tee's, shorts(H&M har noen pene til 149.-). Salget starter vell i starten av Juli, da er det jo mye mer praktisk å kjøpe inn dyrere klær til 50% :) Jeg ville hvertfall ventet med å handle inn en del, kan godt kjøpe noe nå også, er ikke det jeg sier - men spar litt penger så du kan gjøre noen skikkelige røverkjøp når salget også starter.

Lenke til kommentar

Jeg syns ikke de jeansene du linka til var fine nok til den prisen, og hvis du skal ha en helt hvit t-skjorte så tror jeg det er like greit å dra på HM eller JC, så slipper du å betale så jævli mye.

Greit at du har høyt budsjett, men trenger ikke å kjøpe det dyreste for det ;p (ikke når det finnes billigere alternativer hvertfall :).)

 

Solbriller ville ikke jeg kjøpt uten å prøve de først, hvertfall ikke når de koster såpass.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...