Gå til innhold

[Løst!] Problemer med MX1000 mus og Nforce 560 chipset


Anbefalte innlegg

Noen som har opplevd problemer med Logitech eller Razer mus i W7?

 

Min logitech MX1000 har store problemer med å fungere i W7. Etter mye om og men (lete etter drivere på nettet uten mus er kult), så fant jeg Setpoint drivere til Vista x64. De ble installert uten problemer, og nå rapporterer den om at "Logitech cordless USB mouse" fungerer. MEN, den gjør ikke det. Den beveger seg i 2 sekunder, også stopper den. Noen som har opplevd det samme?

 

Jeg hadde samme problemet med Razer Diamondback musa også. Den er ikke trådløs. Etter mye om og men fikk jeg inn driverene, og selv om maskinen rapporterte at musa fungerte, så hadde den samme problemet som logitech musa. Driverne til vista x64 gav meg forøvrig blåskjerm i W7.

 

Er det noen som bruker et hovedkort som har Nforce 560 chipset? Jeg har et ASUS M2N-SLI hovedkort. Jeg har installert de nyeste nforce driverne til W7, men pcen er fortsatt fullstendig "idiot". Det er ingenting som fungerer. Lyd, mus pluss masse "unknown devices". Nettverk fikk jeg til og fungere, men det er et standalone wlan-kort. Der funka driverne til Vista x64 utmerket.

 

Så, er det noen som har hatt samme problemer som meg, og eventuelt vet hvordan de skal fikses? Nå sitter jeg på jobb, hvor jeg har hentet en helt standard USB-mus som jeg skal prøve ut på pcen min. Om det ikke fungerer så aner jeg ikke.

 

Jeg stusset også over en ting, de Nforce driverne som nvidia har sluppet ser ut til å støtte ALLE mulige chipset utenom mitt. 550, 570, 580 og 590 er støttet, men jeg finner IKKE 560. Men driverne lot seg jo installere uten nevneverdige problemer, så jeg vet ikke.

 

Maskinvare er som følger:

 

AMD 5600+

ASUS M2N-SLI

4GB DDR2 533 (Corsair)

Geforce 8500GT

2x Samsung Spinpoint 500GB i RAID (Striping)

2x Maxtor Maxline 250GB i RAID (Striping)

 

Operativsystemet er Windows 7, RC1, build 7100.

 

Tips mottas med takk, da jeg ikke har en vista eller XP plate liggende. Jeg er på en måte stuck med W7 om dette ikke går bra :p

 

EDIT: Problem løst!

 

Musa begynte og fungere etter "USB legacy support" ble DEAKTIVERT i bios. Gudene vite hvorfor det skulle ha noe og si.

 

Resten av maskinen kom seg etter hovedkortet fikk en bios-update, samt en reinstall av Nforce driverene.

Endret av Pasient
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...