Gå til innhold

Hvorfor late som om man har eksamen?


Anbefalte innlegg

Jeg skjønner ikke hvordan folk gidder å late som de har eksamen. Det er jo ingen som har selve eksamen! Dessuten tviler jeg på at lærerne i det hele tatt kommer til å se oppgaven, grunnet de må holde seg borte fra skolen den dagen elevene i det faget har eksamen. Dessuten, når vi har tatt eksamen vil vi heller aldri se den igjen; vi får bare en karakter.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Enig med deg. Såklart ingen har eksamen! Tror noen virkelig denne ligger på nettet? NEI. Det gjør den ikke. Så ikke gidd å kast bort tiden din på å google "matte eksamen 10.klasse" haha.. sikkert nok av de som har prøvd

 

Hei, kan du forklare hva poenget ditt med denne posten? Det er noe uklart, skjønner du:)

 

Hva mener du med at ingen har eksamen?

Hvordan er det at dere får karakter, ikke relevant?

 

Hun mener at folk later som de har funnet f.eks matteeksamen på nettet, som mange i norge skal ha på onsdag. Den er aldri lagt ut på nettet. Eksamen er veldig strengt, så den er iallefall aldri lagt ut på nettet;)

Lenke til kommentar

Folk later neppe som de har eksamen. De tror det kanskje, på grunn av den blundern med noen matematikktentamener tidligere i år. Selv da var vel ikke mattententamen ute på nett. Det var bare noen skoler som brukte øvingsoppgaver isteden for den egentlige tentamenen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...