Gå til innhold

Sorry, denne har sikkert blitt laga i mente. Men hvilken klasse skal jeg lvle nå? (patch 3.0.2)


Anbefalte innlegg

Beklager igjen, for dette er kanskje en av trådene som det er mange av. Men jeg trenger litt hjelp, siden det å lvle en helt ny klasse fra bunnen av er en invistering, men det tar MYE tid. Å ja, jeg skal lvle en klasse fra lvl 1, så ingen DK på meg denne gang.

 

Så jeg vil gjerne få noen av dere sin mening om hvilken klasse dere synes funket greit for dere, og hvorfor dere synes dette var en gøy klasse å lvle.

 

Informasjonen som ble postet i lignende tråder før, stemmer kanskje ikke med dagens informasjon grunnet blizzards hyppige nerfing of buffing av klasser.

 

 

 

Så da er saken, jeg har en healer (priest undead) og en tank (warrior undead), men jeg mangler en skikkelig DPS klasse.. Jeg har prøvd å kjøre dps med warrior, uten det helt store "jeg ruler" følelsen. Å jeg liker for godt å heale med presten min til å prøve meg som shadow priest.

 

 

Så da er det opp til dere, fyr løs med hva dere har på hjertet og deres opplevelser av deres klasse så sitter jeg her med kaffen min og noterer:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Først bør du vel bestemme deg for om du vil være melee eller ranged.

 

Av melee kan du jo velge mellom Rogue, Shaman og Paladin(warrior og dk er vel utelukket).

 

Rogue er jo gøy siden du kan gå i stealth og hvis du like litt world pvp kan du ha mye morro. Shaman har du jo da mulighet til å velge annen spec hvis du går lei av Enhance, og kan bli en ranged nuker. Paladin kan jo også respecces men da til tank eller healer.

 

Ellers så har du jo Mage, Warlock og Hunter. Da bør du jo først tenke over om du kunne tenke deg en klasse som bruker pet. Hvis du ikke liker det så er det jo Mage som blir valget.

 

Kunne si mye om se forskjellige klassene men dette kan jo være en start.

Lenke til kommentar

Har en paladin som jeg tanker og healer med, så valget for DPS falt på mage. Er nå level 70 og har levelet mer eller mindre hele tiden i frost og kan skrive under på at det er morro. Meget interesang klasse å levle faktisk, til å være clothier med lite å stille opp med på melee fronten har en frost mage sinnsvake overlevnings muligheter. Med arcane og fire var jeg mer eller mindre en gonner om jeg fikk 3 på meg samtidig, nå om jeg får så 6 på meg samtidig klarer jeg å overleve. Ice barrier, frost nova, blink og blizzard gir effektiv slakting av store puljer samtidig.

 

Blir questingen kjedelig kan man raskt forsøke seg på litt AoE grinding noe som og i og for seg er interesangt, mye fordi du vet ikke om du overlever dritten eller ikke. Men følelsen av å smelle 8-10 mobs i bakken samtidig med Blizzard er morsomt.

 

Så jeg holder min knapp på mage som en god DPS klasse som i tilegg er morsom å levle :)

Lenke til kommentar

Jeg startet nettopp opp med en ny reroll på en gammel server jeg hadde spilt på før (Magtheridon).

 

Startet da en female night elf hunter, hadde male night elf i classic wow. Selv om jeg har spilt hunter i evigheter, så ble det å starte opp en ny, en fin opplevelse.

 

Jeg gikk inn for å ikke levle fort, men ta det lit slow og skaffe rep og gjøre alle quests i en sone før jeg gikk videre. Reiste først til SW fra Teldrassil for å skaffe rep til å kjøpe hest i steden for tiger. Dette er mye lettere også nå etter SW harbor.

 

Er nå exalted med Darnassus og Stormwind, 1k rep til exalted med IF og 18k til Exodar. Har også tatt meg tid til å gjøre en del instancer for achievementen der. Det meste ble gjort solo, et par levler over det man normalt tar instancene i. Dette fordi jeg ikke fikk skaffet gruppe.

 

Så nå reiser jeg bare rundt og quester ferdig soner. Har bestemt meg for å gjøre alle quests i Kalimdor og Eastern Kingdom før jeg stikker til Outland. Liker meg mye bedre i "gamle wow" delen, enn Northrend og Outland.

 

Ellers har jeg tjent en god del penger på skinning og mining. Har nå 1k gold og er "bare" level 46. Driver også litt med world PvP når sjangsen byr seg, men det er ikke ofte.

Lenke til kommentar

hmm.. Det blir enten en Hunter, eller en mage. Å jeg tror jeg går for alliance, siden jeg har ikke spilt alliance i det hele tatt, men spilt alle horde quester til ende.

 

Så det blir på en måte en ny opplevelse å spille alliance (tror jeg).. Har litt lyst på warlock, men etter alle ryktene om hvor sykt nerfet denne klassen er blitt tror jeg nok ikke det, selv om tanken på å summone folk for å få de raskere til instancer er litt fristende.

 

Når det gjelder patch nummeret, henta jeg da fra wow-europe, så om det ikke stemmer, har jeg sikkert henta det nummeret fra feil side eller noe.

Takk for alle som har gitt meg vennlige svar.. setter stor pris på det

Lenke til kommentar

Om du går for å rerolle på et realm der du ikke har venner eller kjente, så vil jeg absolutt anbefale hunter.

 

I forhold til mage kan en hunter gjøre mye mer solo, og har bedre overlevelsesevne. Du kan stort sett solo instancer når du er +-5 levler over det som er normalt, så lenge du kan spille hunter til en viss grad. De fleste quests blir en lek når du levler som BM.

 

Jeg kan anbefale female night elf hunter, både for ekstra dodge og shadowmeld. Jeg reiste selv rett til SW og startet å queste der for å få meg hest som mount. Levler ikke så raskt, bare på rested xp, bare quester og skaffer rep.

Lenke til kommentar
Tror aldri du kommer til å få noen "jeg ruler"-opplevelse av å spille dps. :)

 

Hehe husker ca midt i TBC når vi hadde fått oss litt gear. Gjorde en del instanceruns hvor alle 5 satt å VT. Ble Feraldruidtank, meg på Retpala, enhancementshaman og Arms warrior + healer.

 

20min Botanica-runs, tror det var det nærmeste en "jeg ruler" følelse jeg har hatt som DPS, satan så moro

Endret av -Grendel-
Lenke til kommentar

Personlig er jeg ikke typen som liker å holde styr på annet enn meg selv, så jeg ville gått for mage, ikke hunter. Frost er ikke akkurat søppel i å holde seg levende det heller. Begge klassene har decent cc, så det er vel smak og behag.

 

Og når det gjelder jeg ruler-følelsen i dps: visst finnes den der. Å se at man klarer å skvise ut mer dmg enn noen andre i raidet, å vite at når det gjelder dps er du kongen, er en herlig følelse. Jeg vil da si at jeg har fått den følelsen selv, når jeg klarer slikt. Er vel en smakssak.

 

Men, lykke til med valget ditt, samme om det blir hunter eller pewpew mage. (Jeg er nok litt partisk når det gjelder å snakke om mages :p )

Lenke til kommentar
hmm.. Det blir enten en Hunter, eller en mage. Å jeg tror jeg går for alliance, siden jeg har ikke spilt alliance i det hele tatt, men spilt alle horde quester til ende.

 

Så det blir på en måte en ny opplevelse å spille alliance (tror jeg).. Har litt lyst på warlock, men etter alle ryktene om hvor sykt nerfet denne klassen er blitt tror jeg nok ikke det, selv om tanken på å summone folk for å få de raskere til instancer er litt fristende.

 

Når det gjelder patch nummeret, henta jeg da fra wow-europe, så om det ikke stemmer, har jeg sikkert henta det nummeret fra feil side eller noe.

Takk for alle som har gitt meg vennlige svar.. setter stor pris på det

Warlock: Om du velger aff kan du xp nonstop. Direkte spennende er det kanskje ikke, men det er effektivt.

 

Hunter: Den letteste klassen å levle opp solo. Vil si den er nummer to av disse tre når det kommer til hvor spennende klassen er å levle mye pga pet.

 

Mage: Ikke like lett å levle opp som lock eller hunter synes jeg, men går du frost kan du grinde AOE der dette passer og dette er svært spennende (og ganske effetivt).

Lenke til kommentar

Jeg har personlig en level 80 warlock, og da lurer jeg på hvor du har hørt at warlock har blitt nerfet? Etter siste patch har jeg ingenting å klage på.

Det som faktisk kan være litt vanskelig er å specce riktig. Jeg har funnet ut at på level 80 så er en Felguard/Backlash spec sinnsykt bra til instances/raids.

 

Og jeg har aldri hatt problemer med å levle solo, tvert imot er det utrolig enkelt. Fordi fra level 60+ så har jeg ikke hatt noe problem med å downe mobs med langt over gjennomsnittlig hp. På level 80 så tok jeg Thrym i Zul'Drak solo, bare for å prøve. Og han har over 600k hp. Jeg har også gjort alle 5-man quests i Icecrown solo. Man må selvfølgelig ha riktig spec for det også.

 

Så jeg har bare gode ord å si om warlock værtfall.

 

Jeg har også en shaman på level 73, og jeg må si at det også er utrolig morsomt å spille, spesielt som elemental spec.

 

Da jeg sitter på skolen har jeg ikke mulighet til å legge inn specs. Jeg kan godt lempe inn noen om det trengs. :)

Lenke til kommentar

Warlock er fremdeles veldig gode både solo og ellers.

 

Det er få klasser som kan solo Molten Core på lvl 80, men en warlock kan. Men med en gang warlocken tar aggro, og ikke har moben i fear chain eller lar VW tanke, da går en lock fort ned.

 

Spilte mye lock tidligere, pre Northrend, men syntes det etter hvert ble kjedelig. har egentlig spilt hver klasse til 70 pre North, men har alltid måtte bytte ettersom det ble kjedelig med samme klasse i lengden. Hunter er derimot det jar har spilt mest.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...