Gå til innhold

Den ultimate classen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

for øyeblikket så er Paladin the alpha omega ultimate class. en av de beste til å heale, best til å tanke og har sjuk DPS. lukter en veldig stor Nerf på dem siden dem vinner i alt.

 

men personlig så elsker jeg Warlock. har prøvd mesteparten av classene og synes warlock er det mest spennende. paladin er en enkel L2p class som blizzard sa.

Lenke til kommentar

best til å tanke? tror nok du skal lese deg opp på tanking før du kommer med flere kommentarer.

 

Edit; leste hele innlegget ditt nå, og du mener paladin er lett men synes warlock er spennende? tab-dot + fear er hardt?

 

Du tar så stort feil på de fleste punkter at det er ikke morro engang. Paladins er ikke beste tanken, paladins er best på singeltarget healing(sammen med discs) og rets gjør bra damage, men den er ikke "SYK"

Endret av Cosha
Lenke til kommentar

Jeg spilte som prot warrior pre tbc. Tanka litt i ZG og MC og likte det veldig godt. Det er som andre sier , om du bare gjør som du skal (er ikke så vanskelig som det virker) og har med deg ok folk , så går det bra. Av en eller annen grunn stoppa jeg ham på level 70 , og Levla videre på min hunter , som jeg ikke liker noe særlig lenger.

 

Har også en druid som jeg liker godt å spille.Det er jo den ultimate classen egentlig , siden de kan gjøre alt.

 

 

I bunn og grunn kan du holde deg vekke fra hunter , men prot warrior og druid er spesielt morsomme. Særlig med dual-talents.

Lenke til kommentar
Hvis du får skylden for wipes som tank så er det enten fordi du ikke gjorde en jobb bra nok eller, mest sannsynlig, andre som gjorde jobben din umulig. Syntes ikke du skal la deg skremmes vekk fra å spille prot warrior pga. den muligheten - tanks har et veldig godt community på www.tankspot.com så det er masse å lære der som du kan øve på mens du levler og med dual specs så kan du være prot i alle instancer du gjør mens du levler også.

 

Av de andre klassene så er det bare å prøve de forskjellige og se hva du syntes er morsomst. Hvis vennen din skal levle en prest fra level 1 så ville jeg ikke valgt death knight var jeg deg og heller startet en death knight når vennen din når level 55 om du syntes du valgte feil klasse.

 

 

så sant så sant...

 

men jeg syns du burdte gå disc holy, Spiller det selg og digger hvert sekund jeg bruker på det

Lenke til kommentar
Men jeg orker ikke tanken på dyr repair og skylden for wipes i instancer.

Du får ærlig talt ikke noe dyrere repair av å være tank. Du mister litt durability av å bli slått på, men bare man er i combat mister man det. Så en dps mister også. Og om tanken dør dør som regel de andre også, så like dyr repair vil jeg si. :p

Lenke til kommentar

Er det min skyld at tankene bygger aggro som gamle bestemødre? Jeg bygger så mye aggro når jeg DPS'er at jeg vet jeg selv hadde holdt aggro fra meg. Når andre folk ikke klarer det lurer jeg litt på hva de har mellom ørene. Dessuten er healing på DPS veldig dårlig til tider(kjører mye pugs da, så skal vel ikke klage).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...