Gå til innhold

Blodig sommerferie i stillehavet (PC/PS3/X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

det blir sikkert fett, som battlefield oftest er. MEN det kommer ikke på langt nært til å være like bra som bf1942 er. selv med bra grafikk og ødelegbare miljøer. det mangler alle båtene, flere maps, og ikke minst bare 24 folk på banen (på wake island...den er jo drit stor).

 

prisen er fin den og det ser lovende ut til å være en "mini"versjon av 1942.

men håper de lager BF3 snart, altså bf2 style og ikke bad company style, som Battlefield egentlig skal være...

 

(PS Heroes (betaen) er fett :thumbup: )

Endret av moscito
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-p4PIYwb6

4 måneder senere til PC :(

 

Men vil tro det bli mulig med flere enn 24 spillere på PC-versjonen.

Endret av Slettet-p4PIYwb6
Lenke til kommentar

Virkelig drøy ventetid for oss som vil ha det til PCen, men jeg får håpe det har med flere enn 24 spillere å gjøre.

 

Håper også de får igang BF3 snart, og da helst lagt i fortiden. BF2 og 2142 er ikke det samme som 1942 og Vietnam var. Dogfights i Spitfire og Heli-akrobatikk mellom palmene <3

Lenke til kommentar

Ikke mulig å få litt mer informative overskrifter? Dette begynner å ligne på VG sine titler. "Super-kjendis ble puppetatt i narkostrøk." Det er faktisk helt umulig for oss som brukere av siden å ane hva overskriften handler om før vi har trykket på den. I så måte er den helt ubrukelig, da oppgaven til en overskrift er å summere tekstens innhold i en lett-fattelig strofe, slik at leseren kan avgjøre om det er noe han\hun ønsker å lese mer om.

Lenke til kommentar

gleder meg så vanvittig!! spillte kjempemye BF1942 og det er det suverent beste BF spillet som er laget, en remake er mer enn jeg noen gang kunne håpt på :) Håper de lager remake av flere deler av spillet dersom det blir populært..

BF2 er kult og jeg spillte litt klanspill der og i starten, men det kan jo ikke måle seg i det hele tatt med 1942!!

 

Alex WS

 

spillverket.jpg

 

Ser ikke helt problemet? Overskriften fungerer som et blikkfang, deretter forteller teksten under hvilket spill det gjelder..

Det samme er tilfellet når en surfer sakene via Tek.no

Endret av Fenixen
Lenke til kommentar

Klart; Når man er på førstesiden har man både store bilder og ingress-tekst som verktøy for å dekode de vage overskriftene. At det på en måte, nesten, ofte funker, synes jeg ikke er en god nok unnskyldning. Det skal ikke være såvidt funksjonelt, det skal være enkelt, intuitivt, informativt, strømlinjeformet til de grader.

Dessuten tilbringer jeg 98% av tiden på forumet, eller på søstersider, og da ser man kun overskriften, som ikke hjelper meg det spor.

Endret av Alex ws
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...