Gå til innhold

To fotballpuber - to tråder om samme sak. Et irritasjonsmoment.


Anbefalte innlegg

Heisann alle sammen,

 

Først vil jeg si at fotballforumet her inne har vokst med tiden, siden min bekjentskap med forumet fra 03/04 har aktivitetskurven peket kun oppover. Det er vel og bra. I fjor ble det da laget en fotballpub-tråd der man kunne prate løst og fast rundt fotballens verden - hva som skjer, kamper, spillere etc. Nevnte tråd jeg tenker på, er denne. Før denne i det hele tatt eksisterte, hadde brukeren danno_O laget en løspratstråd nettopp for fotball som stammer fra 2006. Nevnte tråd finner du her.

 

Med dette ønsker jeg at noen oppegående og kyndige fra moderatorteamet ser på saken. Personlig ser jeg ingen grunn til å ha to slike tråder av samme tema. Danno_Os tråd er mer enn god nok, og brukere som ikke da klarer å oppføre seg og holde seg saklig rundt temaet - får bare la være å ta del i diskusjonen. Personangrep blir slått ned på i begge tråder, vel og bra. Men her har jeg sett flere tilfeller der regelen er blitt brutt i tråden fra i fjor.

 

I tråden fra i fjor sies det:

Så sosialt som dette forumet nå er blitt, og så mange brukere som går på tvers av tråder, låner andres tråder osv - så er det en ting som er rimelig tydelig.

Det er greit nok med litt avsporing og digresjon, men forumet har en egen del for dette: Off topic -> Sosialt.

 

Videre fra samme tråd:

Så, fyr løs, er bare å starte å skrive. Fortsett gjerne på off-topic-samtaler fra de andre trådene om dere ønsker det.

 

Men - dette er ikke en generell skravletråd, det skal handle om FOTBALL.

Igjen, helt greit med avsporing, men dette blir en liten selvmotsigelse.

 

Fotballpub-tråden som ble laget i fjor har fått danno_Os tråd til å tørke ut - et resultat av særs liten til ingen aktivitet i den tråden. Konklusjon: Ser ikke helt logikken i hvorfor fotballforumet skal ha to tråder som omhandler samme sak. Her skulle vedkommende moderator som opprettet tråden i fjor visst bedre. Med andre ord, en unødvendighet.

 

Mvh,

 

Onyx.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...