Gå til innhold

unnskyldnings leken. kom med din unnskyldning


Anbefalte innlegg

Fordi jeg er dritt lei folk. Mennesker finnes over alt, de ødelegger planeten jeg bor på - og de er noen kyniske jævler alle sammen. Jorda er så latterlig overbefolket at vi kunne trengt en skikkelig grovvask der de gamle og syke/svake kan forsvinne. Det er tross alt også normalt i et økosystem at kun de sterke overlever. Selv om det fører til et kaos uten like med tanke på økonomi, logistikk og produksjon av mat, varer og tjenester. Sannsynligvis borgerkrig og mye annet kjekt. Er jeg ondskapsfull nok til å si - fuck det. 

Hvorfor nikker du anerkjent og smiler litt forsiktig av det jeg nettopp skrev?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fordi jeg er delvis enig. Kostnadene vi har med å styre og stelle på de som er gamle er utrolige. Når man bikker si, 85, så blir man ofte sjuk og dårlig. Det er slik at naturen tar livet av dem på forskjellige vis, men siden vi skal holde folk i live, blir slike fraktet inn og ut av sjukehus for sjekker og behandling, medisinert og stellet med av pleiere hele tiden. Er man i den situasjonen at man ikke lengre har et normalt fungerende liv og kan bidre med noe, men bare blir en byrde, så burde det være et valg om man vil ha uendelig mye behandling, eller aktiv dødshjelp. Jeg tror det hadde vært en befriende tanke for mange også. Selv om det sikkert er en upopulær opinion som strider i mot både etikk og lovverk. Samfunnet er kynisk, men når det gjelder slike ting så er det det mest sarte og såre man kan snakke om. Se for deg at en eldre syk person som har bare år med smerte, behandling, rullestol og eldrehjemsmat å se frem til, og ikke engang besøk i disse koronatider, kunne få mulighet til å avslutte livet, der familien kan samles rundt, og gjøre det til en verdig og fin slutt. I stedet for å bli pinet til døde, for så plutselig å få nådestøtet med akutt alvorlig sykdom. Høres jo forferdelig ut.

Hvorfor spiser du ikke fisk oftere?

Lenke til kommentar

Jeg er så gjerrig at jeg får utdelt matposer gjennom Matsentralen i Rogaland. Har mye gjeld, så ønsker å leve så sparsommelig som mulig for å bli kvitt dritten. De deler ut sjelden fisk. Dessuten driver jeg med dumster diving, der jeg finner mat i søpla etter at butikken har stengt. Men av erfaring er ikke fisk som har gått ut på dato særlig godt. Etter at jeg er ferdig med gjelda mi - kommer jeg til å spise MYE fisk. Bare synd at det er ganske dyrt. 

Hvorfor har du ikke kjøpt "Tinder Plus" denne måneden? Som gir deg ubegrenset med likes til 165 kr pr mnd.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 4 måneder senere...
  • 3 måneder senere...
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...