Gå til innhold

Anbefalte programmer til Android


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Proxyapper finnes det etter hvert mange av, men ingen som klarte å sende trafikken over jobbens skit-mellomtjener. Endelig en som fikk det til - og med avstand den mest avanserte jeg har sett:

 

ASProxy

 

Kanskje er det noen nettverkseksperter som har svar på følgende: Med denne kommer jeg meg gjennom på alle porter, ser det ut som. Dette i motsetning til Transparent Proxy, som bare klarte et par og var ubrukelig i praksis. Jeg klarer også å lage SSH-tunnel til en Ubuntu-server hjemme. Det som imidlertid IKKE går, er å sende VNC-trafikk gjennom tunnellen. Oppsettet som fungerer på telefonnettet, virker ikke.

 

SSH-forbindelsen oppretter jeg gjennom ConnectBot på port 5xxxx, og oppretter lokal port forward fra port 5900 til localhost:5900 på telefonen. Android VNC lytter på localhost:5900, og får handshake, men klarer ikke å sende noe bilde gjennom. Det stopper opp på "Downloading first frame", men for alt jeg vet, har appen ikke skjønt at den ikke har noen forbindelse.

 

ASProxy er satt opp til å la lokal trafikk gå utenom proxyen, noe som pussig nok fører til at Adfree ikke klarer å avvise reklamen. Jeg antar at Adfree ellers klarer å avvise reklamen ved bruk av localhost. Det ser ut som om ASProxy tar kontroll over alle forbindelser til localhost, slik at også Android VNCs forbindelse til localhost brytes.

 

I så fall virker det umulig å bruke VNC gjennom tunnel så lenge ASproxy er i gang. Altså like langt, for svarte sa...! - Noen som gir meg rett i tankegangen?

Endret av SvartUtenSukker
Lenke til kommentar

Det er lov å søke:

 

FInnes det en huskeliste app, helst med widget, som kan synkroniseres både fra macen min til telefonen, og motsatt?

Astrid Tasks tror jeg skal funke bra til det. Har mulighet til å synkronisere med Google Tasks.

Kan også prøve GTasks (som også syncer med Google)

 

Pure Calendar er fin widget som kan vise kalenderoppføringer og tasks (fra bla. Astrid og GTsaks).

 

:)

Lenke til kommentar

Jeg burde kanskje ikke legge denne posten i "Anbefalte programmer til Android", siden jeg har vært med å utvikle applikasjonen. Men, nå har vi i hvert fall lansert Filmweb-applikasjon for Android.

 

Fyr løs med tilbakemeldinger og kommentarer :)

 

 

Sjekket kjapt nå, meget bra!! Et lite tips: På de byene man ikke kan kjøpe billett via nett burde det vært knapp for "Bestill" (via tlf) med ferdig innlagt tlf.nr.

 

Edit: Gjerne også med info om telefontid.

Endret av Heidi
Lenke til kommentar

Finnes det et program som viser hvilke programmer som laster data og hvor mye? I det siste har telefonen begynt å laste mye mobildata i bakgrunnen, men jeg vet ikke hvilket program som er synderen.

 

edit: leif

Endret av Martin_PS3
Lenke til kommentar

Finnes det et program som viser hvilke programmer som laster data og hvor mye? I det siste har telefonen begynt å laste mye mobildata i bakgrunnen, men jeg vet ikke hvilket program som er synderen.

 

edit: leif

jau takk, samme lurer jeg på, fruen også for den saks skyld. Ser derre ikonet her, som og har en E på.. sikkert edge... http://www.cyrket.com/p/android/com.mb.toggle2g.plugin.notification/ jobber en del.

 

Har ikke hatt ny tlf`n så lenge og har konsekvent brukt brukt nett og tjenester kun tilkoblet wifi, så skal bli spennende å se mobilregningen når den kommer neste gang.

Endret av KenBjork
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...