Gå til innhold

Anbefalte programmer til Android


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor kan dere ikke skrive riktig navn på programmet? Tråden her heter faktisk "Anbefalte programmer til Android" og da er det viktig at programnavnet staves riktig!

Programmet nevnt over her heter LauncherPro.

 

I min anbefalingspost har jeg faktisk skrevet LauncherPro. Beklager at jeg skrev feil på de andre postene.

Lenke til kommentar

Hei!

 

Eg la ut ei oppdatering til aPS (pakkesporing) til Android igår. Eg veit ikkje om den automatiske pakkesporinga fungerer optimalt, ettersom eg ikkje har noko pakke som går i posten atm, men om nokon her har, kunne de ha "testa" dette for meg?

 

Eg har jo sjølvsagt simulert litt, men som sagt, anar ikkje om det er optimalt. Tilbakemelding settes pris på! :)

 

Edit: ser at dette kanskje ikkje er den beste tråden å putte dette i.

Endret av aspic
Lenke til kommentar

Et par apps jeg ønsker meg:

Muligheten for å ta opp samtaler som jeg har. (Har gullfiskhukommelse, så det er ofte jeg sitter etter en telefonsamtale og ikke kan huske de viktigene tingene jeg fikk beskjed om)

 

Webcam app. Mulighet for å broadcaste kameraet mitt til noen andre på internett.(Knocking er en bra app, men vil ha muligheten til å dele med en pc)

Lenke til kommentar

Prøvde noen musikkspillere på heroen min, men de hadde bare masse fluff funksjoner jeg ikke trenger eller bruker.

Har endt opp med standard-spilleren, rett og slett fordi det er den eneste som gir meg play, stop, fwd/bck knapper uten å slå av tastelåsen.

De legger seg oppå skjermbeskytteren så jeg slipper å disable tastelås. Har noen andre spillere denne funksjonen?

 

En ting som irriterer meg er at ingen spillere har egen volumkontroll, og lyden blir enten bittelitt for høy eller bittelitt for lav med volumbryteren på sida av telefonen.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Hei alle:)

 

Har hatt HTC Desire et par uker nå, men savner fryktelig en bedre mail klient til hotmailen min enn den som er standard på tlf fra før. Den er fryktelig dårlig! Får ikke engang opp nye mails.. Har dere noen gode apps som jeg kan synce hotmail kontoen min med?

 

Har også problemer med at musikken jeg legger inn på kortet ikke kommer opp på musikk spilleren på tlf. Har bare de dumme 8 låtene som fulgte med.

 

Hjelp:)

 

Takk!

Endret av ollibolli87
Lenke til kommentar

Qik skal være live (i tillegg til opptak). Jeg prøvde det nå, og når jeg tar opp på mobilen, så ser jeg at det står på profilen på nettsiden "streaming live". Jeg fikk det riktignok ikke til å funke da... Videoboksen som skulle vise live-streaminga var bare svart.

 

Prøvde det på samme måte som deg, fikk ingen boks i det hele tatt tror jeg, eller svart, så jeg tenkte for meg, dette er bullshit, jeg leter videre :p

 

Men trenger fremdeles lyd live, over WiFi eller BT :) hvis noen vet.

Endret av Znaky
Lenke til kommentar

Har endelig funnet programmet jeg har letet etter.

Synce bilder over wifi.

SugarSync er løsningen. Er som dropbox, igrunn veldig likt. Forskjellen derimot er at man kan automatisk laste opp bilder fra telefonen. Rettelse: Launcher appen, trykker last opp på pop-up'n også laster den til webben.

Den fungerer på mange platformer. Du får gratis bruker med 2gb. Ser ikke dette som et problem ettersom man kan kopiere bildene til en annen mappe på pcen og slette dem på nettserveren.

 

Utrolig chill måte å legge inn bilder på pcen etter en tur ute. Launch app, 30 sec senere, wolla på pcen.

Lenke til kommentar

Etter mye prøving av musikkspillere falt valget på mortplayer. GUI-et kan stilles til å fungere optimalt i bil. Dvs. store knapper og ingen unødvendig opptatt plass. Kjekt når man har aux-utgang på cd-spilleren. Mulighet for å fjerne funksjoner (knapper) fra hovedmenyen. Selv synes jeg egne knapper for spoling er totalt bortkastet. Album-art legges til automatisk såfremt det ligger i mappen til albumet. Spilleren kan også legges horisontalt.

 

Kort sagt en kjapp liten sak som gjør det den skal. :)

 

Edit: LauncherPro virker kult. Men ganske unyttig for meg så lenge man ikke kan konfigurere knappene på hurtigmenyen.

Endret av frostbitten
Lenke til kommentar

På ipohnen har jeg et genialt program til å skrive mat-dagbok med kcal osv, det heter Tap & Track, og trenger ikke Wifi/roaming for å kunne brukes. Finnes det noe tilsvarende til android? alle jeg har funnet til nå krever internettilkobling for å fungere...

Lenke til kommentar

På ipohnen har jeg et genialt program til å skrive mat-dagbok med kcal osv, det heter Tap & Track, og trenger ikke Wifi/roaming for å kunne brukes. Finnes det noe tilsvarende til android? alle jeg har funnet til nå krever internettilkobling for å fungere...

Googlet litt rundt, og eneste alternativet jeg fant var Calorie Counter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...