Gå til innhold

Ny TV - NRK varslet om PC bruk


Anbefalte innlegg

Jeg kjøpte TV hos Komplett og fikk i etterkant bekreftet at de faktisk sender slik informasjon til NRK. I forkjøpet tenkte jeg da å informere NRK om kjøpet, og bruken av TV'en for å se hva de kommer med. Det er sikkert interessant for mange her.

 

Her er e-posten som jeg nå sendte til NRK ([email protected]). Jeg vil oppdatere dette når jeg får beskjed. Jeg er forberedt på mange runder da NRK antageligvis kommer til å løpe i sirkler for å ikke være imøtekommende.....vi får se.

 

Hei

 

Jeg har gått til innkjøp av TV. TV'en er kjøpt til å brukes som skjerm, og av den grunn har jeg valgt en TV uten MPEG-4 type tuner. TV'en brukes nemlig bare mot Playstation og PC. Jeg har ingen antenne, ingen kabeluttak, og ingen form for TV-abbonement hos noen leverandør.

 

Dersom dette kan registreres slik nå, istedenfor at jeg må vente til faktura kommer for å så måtte lage sak av det, ville det vært fint. Alt oppgitt informasjon kan gjerne kontrolleres ved besøk om det er nødvendig. Og om dere virkelig vil plombere den ellers ubrukelig TV-tuneren kan dere gjøre det og.

 

Takk for hjelpen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Trodde det ikke skulle mer til en at du hadde en PC med internett for å måtte betale lisens? Men kan godt være jeg har feil. Selv synest jeg NRK lisensen burde inkluderes i skatten, i og med at alle i norge, ung eller gammel ser på TV, er innom NRK sine nettsider, hører på NRK på radio eller benytter noen av de andre gode tjenestene til NRK.

Lenke til kommentar

Fikk desverre melding om at de ikke kan noe før de har fakturert meg først. Helt håpløst at det må strides først, men må nok bare vente noen måneder.

 

Vi kan ikke behandle saken din før du har blitt registrert med lisens, og da sender du denne e-posten på nytt og den vil da bli behandlet.
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Nå har jeg endelig fått regning fra NRK, og sendte e-post tilbake til samme person samme kveld. Dagen etter (i dag) kl.9 mottok jeg et svar:

 

Viser til melding mottatt 14.05.2009.

 

 

 

Vi har fjernet lisensnummer xxx yyy zzz i fra våres register og du ser bort i fra den regningen du har mottatt.

 

Og da ser vi hvordan ting har utviklet seg. ;) Dette var smertefritt, i motsetning til tidligere historier jeg har hørt om.

Endret av joebush
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...