Gå til innhold

Minnepriser hos Elkjøp og Telebutikken


Anbefalte innlegg

Hadde tenkt å kjøpe 2x 256MB eller 1x 512MB PC-333 DDR-SDRAM hos en butikk i byen for å slippe ventetid og porto.

 

Første butikk var Telebutikken. De tok noe over 800 spenn for en, EN, 256MB brikke :grumpy: . Da jeg spurte om hvorfor det var så dyrt, sa de at prisene hadde steget så mye i det siste. Kan dette stemme? Minneprisene på nettet ligger rundt 600 for 512MB PC-333. Elkjøp lå på rundt 700kr, alt for dyrt det også. Elkjøp-mannen sa at komplett.no var den eneste butikken som hadde faste priser på minne. Dette kan da umulig stemme. Så vitt jeg har forstått, justeres prisene nesten hver dag! Vel, gidder ikke å ta en runde til iallefall, det er helt sikkert.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

orjan P: Jeg bor i Skien, og den nærmeste databutikken finnes i nabobyen Porsgrunn. Hadde rett og slett ikke anledning til å dra dit(prob. med bilen) så jeg bestemte meg for å sjekke elektrokjedene, og det var en skuffende opplevelse. Såh, jeg besillte 2x 256MB hos PSdata til kr. 695,-.

Lenke til kommentar

ok, først og fremst, elkjøp folka har som regel ikke PEILING! dem bløffer/prøver å bløffe deg 99% av gangene...det er faenmeg tragisk...

 

second: IKKE kjøp noe på elkjøp av slikt - barbermaskin og kaffetrakter, kanskje, men IKKE NOE PC relatert (ok, kanskje CD'er hvis du må)...

 

hørte om en stakkar som leverte inn en PC til reprasjon...venta i 1.5 mnder, snakka med dem, fikk en annen kunde sin PC i retur, varsla om feilen, fikk beskjed om at "den kunne han bare ha til de fant hans"...venta 6mndr til, solgte den "nye" PC'en...kjøpte aldri noe på elkjøp etterpå :)

 

Elkjøp suuuuger hardt og leeeeenge

Lenke til kommentar

Hvilken dataforhandler selger primært minne da? Jeg vet ikke om noen. Elkjøp-butikken nær mitt hjemsted har et rikholdig utvalg av dataprodukter. Harddisker, skjermkort, nettverkskort, div. interface kort, høytalere, tastatur, mus osv. Mange av produktene er rimelige, men på "ferskvarer" som minne, henger de ikke med.

 

Returretten er også mye greiere hos Elkjøp. Du har 30 dager, uansett hva du ikke måtte like angående produktet du har kjøpt hos dem. Vanligvis kjøper jeg harddisker, skjermkort osv. hos div. webshopper, men varer som nettverksutstyr, tastaturer osv., er greit å kjøpe hos elkjøp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...