Gå til innhold

Snustråden v7.0 - the real deal! LES REGLENE I FØRSTEPOST!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har nå snust Catch White Ecualyptus samt Skruf Slim Fresh White i ca en uke. Jeg har mistet helt feelingen som jeg fikk i begynnelsen, kjenner det litt om morgenen. Vurderer derfor å kjøpe sterkere. Nå er jeg veldig var for snussmak (typisk "vanlig" snus), så lurte på om jeg skulle prøve Nick & Johnny Crushed Ice, som er med mint. Det er 15 mg i denne. Er litt skeptisk, redd for å spy eller noe :p Noen her som har erfaring med å gå over til sterkere snus?

Endret av Missen
Lenke til kommentar

Men hva skal du da gå over til når du ikke kjenner crushed ice'en lenger? Gå heller for N&J strong white. Du venner deg jo til snussmaken etterhvert. Så kan du spare og glede deg til crushed ice :)

 

Selv snuser jeg jo bare rapè, men blir ikke kvalm om jeg får bomme en f.eks general ekstra sterk porsjon av noen. Tror aldri jeg har blitt kvalm av snus. Ikke engang da jeg begynte.

Lenke til kommentar

Kjør i vei med crushed ice, det er en god snus. Grei smak, men den har en ettersmak som setter seg fast i overleppa. Kan jo selvfølgelig hende at du liker det ;) Snust denne i 4mnd eller noe i den dur, kanskje lengre også.

 

Nå er jeg over på løs, da jeg er litt lei smaken til porsjonsnusene. Savner litt den følelsen man hadde da man startet å snuse, kjipt å legge to porsjonsnuser under leppa hver gang. Bare å se boksen bli kjapt tom, og løs hjelper meg ikke. Verken ettan, general eller skruf, generalen er god på smaken og thats it. Noen som har noen tips til sterke snus? (og om du vet om et sted de selger den i krsand også -.-")

Lenke til kommentar

Ble nok en Nick & Johnny Crushed Ice, men har ikke turt å prøve den enda :p

Hva er problemstillingen?

 

Tror jeg forstår problemstillingen. Husker første gang jeg prøvde snus, fy faen jeg ble sjuk. Endte med huet i do og følte meg jævlig i en time eller to. Var veldig skeptisk når jeg prøvde noe sterkere første gang, men gikk bra for min del. Litt svimmel, men ikke noe mer. Heldigvis.

 

Prøv den Missen. Går det til helvete, så vet du det til neste gang :p

Endret av Bilael
Lenke til kommentar

General ekstra sterk løs? Thunder løs? spørst om du liker syrlig snus eller bare kraftig :)

 

Tja, general ekstra sterk gir meg ingenting, bortsett fra godsmaken til general. Når jeg sa general så er det fordi jeg har snust ekstra sterk løs og ikke orginalen :) Har ikke sett thunder i salg, faktisk har jeg aldri sett thunder i salg noe sted :O

 

Elsker snus smaken fra general. Smaken en får fra skruf extra sterk løs, den er kjedelig og man går lei etter 2 bokser. Har ikke prøvd thunder løs, men vet at den ene thunder porsjon smaker det samme som crushed ice.

 

btw. så vil jeg ganske fort finne meg en snus som jeg kan nyte og samtidig få nok effekt. Dette pga jeg har så smått begynt å røyke da jeg føler dette gir meg mer tilbake, da jeg ikke merker snus effekten som jeg gjorde for 4år siden.

Endret av BSn
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...