Gå til innhold

Snustråden v7.0 - the real deal! LES REGLENE I FØRSTEPOST!


Anbefalte innlegg

Sørensen har fått denne for lenge siden. Jeg synes det var verdt å kjøpe en boks og prøve den, men gikk relativt lei etter 4-5 priser.. Stiv pris er det og, rundt 90 kr boksen

 

Hvordan i all erden klarte du det? Kjøpte en hver av Thunder fra Sørensen, og endte opp med å betale ca 78,- pr boks

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sitter med en feit General pris i leppa nå, herlig! :D Mens jeg gamer Black ops seff<3

Fjortisalarm...

 

Jaja, du får nå tro hva du vil. Jeg er ikke stolt over at jeg snuser, men jeg har ikke veldig lyst til å slutte heller. Jeg startet fordi jeg kom inn i et miljø hvor det var veldig mange som snuste, og da ble jeg hekta jeg også.

 

EDIT: Hvis noen bor i Sandvika så selger de Thunder Coola på narvesen på storsenteret. Men det er ganske stiv pris det, så derfor er det bare en kosesnus en gang i blant.

Endret av guak
Lenke til kommentar

Da blir det tur i morgen. Har et litt stramt budsjett, så jeg blir nått til å kjøpe noe frossent. Hva er deres erfaring(er) med dette?

Frossensnus? Dårlige erfaringer med det. Ligger det lenge blir det frysetørket, altså ikke optimalt hvis du lagrer løssnus. Snus skal lagres i kjøleskaptemperatur, altså alt fra 2-5 grader. Alltid når jeg kjøper en dorull med snus (5 eller 10 bokser) legger jeg den i kjøleskapet, og da holder den lenge.

 

Eller, lenge og lenge. Ta det med en klype salt. Men den holder lenger enn hvis den ble oppbevart i romtemp eller frysetemp.

 

Aner ikke om det var dette du spørte om til å begynne med, men tenkte med en gang at "noe frossent" mente frossensnus. Selv om, når jeg tenker over det, ikke har hørt om dette før. Så vet ikke om jeg driter meg totalt ut eller ikke nå.

Endret av Zeromac
Lenke til kommentar

Ja, jeg mente frossensnus :D Snus som legges i fryseren når den går ut på dato. Jeg har en kamerat som alltid kjøper dette. Et tårn Skruf porson koster 199 svenske. Så vidt jeg vet er det bare en butikk på Svinesund som selger dette.

 

Jeg snuser ganske lite løs, så det blir til at jeg kjøper porsjon. Får heller kjøpe løs i Norge.

Lenke til kommentar

Har Granit kommet til norge? Har ikke sett noe til den. Ønsker ikke se noe til den heller, fikk et par bokser av en kamerat for 4-5år siden, og det var ganske dårlige saker.

Granit har vært å få kjøpt på Fagernes i snart to år tror jeg, har aldri fristet nok desverre, og når du i tilegg har erklært det dårlige saker tror jeg neppe det blir noe av.

Lenke til kommentar

Hvilken snus er billigst og best i Sverige? Litt dårlig med penger så har tenkt på alternativer når jeg er i sverige da Skruf sterk som jeg pleier er jo en av de dyrere der borte. En venn forteller han fikk en stokk med Taboca for rundt 200 kr lappen, er jo tross alt bedre enn 380 kr for 10 med skruf sterk. Noen som har noen alternativer? Skal ha porsjon og helst sterk...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...