Gå til innhold

Snustråden v7.0 - the real deal! LES REGLENE I FØRSTEPOST!


Anbefalte innlegg

Angående tax free: når du flyr innenlands (for eksempel fra Oslo til Bodø) så er det ingen tax free handel, for du beveger deg vel strengt tatt aldri i en tax free-sone. Er kun utenlandsterminalene som er tax free soner. Men om du flyr fra Spania til Oslo og hopper rett på flyet til Bodø er du innom tax free (enten i Spania eller på Gardermoen) og vanlige regler for innførsel gjelder.

 

Man kan nesten si det sånn at når du er på en utenlandsterminal så er du i "utlandet", og du er ikke i Norge før du har krysset tollkontrollen, men på innenlandsterminalen er du i Norge hele tiden.

Offtopic: Gjelder reglene i Amsterdam også i utenlandsterminalen ? :cool:

Ontopic: I dag har jeg tatt av buksene og gått vill. Jeg kjøpte en boks med General Ekstra Sterk Løs som jeg BARE har hatt dårlige opplevelser med og lagt mitt hat på :dribble:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Offtopic: Gjelder reglene i Amsterdam også i utenlandsterminalen ? :cool:

 

Ja, altså det er jo sånn at når du er på en flyplass, uansett om det er innenlands eller utenlandsterminalen, så gjelder fremdeles de lover og regler som er i det landet flyplassen ligger i. Men du må jo gjennom sikkerhetskontrollen, så du får nok ikke med deg så mye spennende.. Men i teorien så skal man kunne spise en kake mens man sitter å venter på flyet i Schiphol, om det er det du lurer på :p

 

edit:

er visst internasjonal lov som gjelder, så no soup for you.

http://en.wikipedia.org/wiki/International_zone

http://en.wikipedia.org/wiki/International_law

Endret av raid2
Lenke til kommentar

Kjøpte den nyeste lucky strike snusen. Den var jævlig dritt. Renner før den er inni en gang, og det er bare sånn 18 porsjoner. Gnager som et helvete gjør de også. De er svarte. Angrer på at jeg ikke bare kjøpte thunder frosted som jeg hadde tenkt til. D koster omtrent det samme

Lenke til kommentar

Slutta og snuse for en uke siden, siden det ble kjedelig. Merket ingenting lenger når jeg hadde den inne og når jeg tok den ut fikk jeg aldri lyst til å ta inn en ny en. I dag kjøpte jeg en boks stark skruf og stappa den inn, var overaskende lite jeg følte. Damn as, noen tips?

Legger den i underleppa, da merker jeg det litt.

 

Trodde lenge at løsningen var å legge den under tunga, men det renner litt for mye, men jeg merker det da.

 

Noen fler som har hatt liknede problemer, ser ut til at jeg bare må slutte as for dette irriterer meg. Det er forsovet bra å slutte, men savner den gode gamle snusrusen!

Lenke til kommentar

Er det noen her som vet om det er Nick and Johnny white og Thunder Frosted på Røros?

 

Noen kompiser var på dette teateret i går, også skulle dem vist feste i kveld der så dem kunne kjøpe til meg hvis det var der :D

Tror alle Statoil stasjoner har Nick White hvertfall.

Som forøvrig e sabla goood !

Endret av Dravde Den Feite
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...