Gå til innhold

Snustråden v7.0 - the real deal! LES REGLENE I FØRSTEPOST!


Anbefalte innlegg

Lenge siden jeg har vært her. I mellomtiden har jeg snuset en boks med Offroad Wintergreen (løs) kjøpt på Pucken v Hamar vest, i Hamar. Ganske god snus, men kun til lemping, kan ikke bakes.

 

Ellers så har jeg kost meg en del med ettan og grovsnus, og bestilt meg fjorten bokser med snus til påsken! Da blir det fire general løs, fire nick and johnny porsjon, tre gøteborg porsjon og tre general white.

 

I morgen skal jeg ha meg en boks med snus til en lang busstur og en kjedelig helg som barnevakt. Tror jeg skal gå for general løs, men nå som alle snakker om den nye Xtra sterke snusen til Skruf blir jeg i tvil!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg pleier å lempe, i og med at jeg merker nikotin bedre av det, syns det er deiligere i leppa også, former seg liksom etter den. Å lempe er jo slett ikke en kunst. Tar en klype neddi boksen og presser den sammen nede i boksen og rett oppi leppa, noen ganger funker det bra å hjelpe til med tunga om snusen er litt tørr også.

Endret av Antipedoaction
Lenke til kommentar

Jeg pleier å bake den så ''løst som mulig''. Oppdaga nettopp at den gode gamle sylinderen ikke gir effekt mer, så jeg presser bare snusen sammen slik at den henger, så rett opp i leppa. Dette reduserer levetiden på den og jeg kan max ha den i i 2 timer før hele tenna er fulle av snus. :)

Lenke til kommentar
Er det bare meg eller må noen andre også sjøsette en neger etter en skruf stark prell?

say woot?

 

Han mener vel om man må på dass å drite etter en pris med skruf xD

Noe i snusen som gjør det kansje ?

Trodde som regel det kom ut andre veien da ikke av baken :p men har aldri merket noe om at jeg må drite etter en skruf stärk prell ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...