Gå til innhold

Hvilke spill ser dere frem til?


Anbefalte innlegg

Heisann. Satt nettopp å tenkte over at jeg egentlig ikke har noen spill jeg virkelig gleder meg til i år, kanskje med unntak av prototype.

 

Men dette kan da ikke stemme? Jeg håper egentlig at dere kan vise spill dere gleder dere til, og beskriver spillet, gjerne med bilder, slik at også andre (les. jeg) får lyst på det ;)

 

Hvilken som helst plattform.

Endret av Jakoozie
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-p4PIYwb6

Først blir det vel

og Gyakuten Saiban 5. Men Starcraft 2 kan bli bra, og øverst på listen er Diablo 3. :dribble: Endret av Slettet-p4PIYwb6
Lenke til kommentar
Assassin's Creed 2! Vet lite om det, skal visst nok utgis i mars 2010. Handlingen er i Italia på 1400-tallet, og man spiller figuren, Ezio.

Åja? Hvor kommer denne infoen fra, da?

 

å?

Uten tvil gleder jeg meg til Assassins Creed 2 og 3 :D Men hvor fikk du denne informasjonen fra da? Etter det jeg har hørt så skal man vist kunne svømme i 2'ern og det var vist rykter om at den skulle foregå i den Franske Revolusjon på 1700-tallet. Kan se om jeg finner link :)

Lenke til kommentar

Gleder meg spesielt til Uncharted 2 og Diablo 3 for øyeblikket. De ser ut til å bli fantastiske spill. Ellers så gleder jeg meg til InFamous, God of War 3, Heavy Rain og Massive Action Game. :dribble:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...