Gå til innhold

Hvor mange fotballag finner du her?


Anbefalte innlegg

Odd Grenland fra Ålesund bodde i Tromsø i en borg med roser rundt. En dag gikk strømmen på godset og det startet en brann. Dette skjedde fordi lynet slo ned i den lille strømmasten. Odd tok på seg vikinghjelmen sin og reiste til Molde. Der møtte han sine kamerater fra Hamar, og de gikk en tur i sanden ved fjorden. Plutselig så de et glimt av blomstene på enga, og der stod Fredrik som var veldig sta. Han var så sta at han dyttet alle i bekken. :dribble:

 

Navnene på lagene er ikke alltid sammensatt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Odd Grenland fra Ålesund bodde i Tromsø i en borg med roser rundt. En dag gikk strømmengodset og det startet en brann. Dette skjedde fordi lynet slo ned i den lille strømmasten. Odd tok på seg vikinghjelmen sin og reiste til Molde. Der møtte han sine kamerater fra Hamar, og de gikk en tur i sande-n ved -fjorden. Plutselig så de et glimt av blomstene på enga, og der stod Fredrik- som var veldig -sta. Han var så sta at han dyttet alle i bekken. :dribble:
Lenke til kommentar

Odd Grenland fra Ålesund bodde i Tromsø i en borg med rose(n)r rundt. En dag gikk strømmen på (s)godset og det startet en brann. Dette skjedde fordi lynet slo ned i den lille strømmasten. Odd tok på seg vikinghjelmen sin og reiste til Molde. Der møtte han sine kamerate(ne)r fra Hamar, og de gikk en tur i sanden ved fjorden. Plutselig så de et glimt av blomstene på enga, og der stod Fredrik som var veldig sta. Han var så sta at han dyttet alle i bekken

 

17?

 

Odd grenland

Ålesund

Tromsø

Rosenborg

Strømsgodset

Start

Brann

Lyn

Lillestrøm

Viking

Molde

Hamarkameratene

Sandefjord

Glimt

Enga

Fredrikstad

Stabæk

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...