Gå til innhold

Paradise Hotel 2009 (Norge)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det jeg ikke skjønner er hvor lite ryggrad det finnes i de andre som er i PH som lar alt dette gå helt upåaktet hen uten å tørre å gå i mellom for å roe gemyttene og enkelt og greit si hvor skapet står til Lene. Greit, lett å si her og nå, men alvorlig talt, sosialt oppegående mennesker lar ikke slikt skje. Så enkelte forsøk fra Kevin og William (tror jeg), men de skulle bare skjært igjennom og fått en stopp på det der og da.

 

Lene er latterlig og kommer svært dårlig ut av dette. Hadde ikke tatt i henne med ildtang engang. Hvem trenger en sånn dramaqueen i livet sitt?

 

Kjipt at Alex røk ut, men ikke akkurat overraskende i og med at Karita ble overtalt av "felleskapet".. Tror faktisk ikke at Karita ville røket hvis hun hadde valgt å beholde Alex i stedet for Mats i og med at Nanna-Lene gruppen faktisk ikke er så sterk som de tror.

 

Margrethe imponerte meg i dag, men synes synd på henne som må gjennomgå alt det der. Det fortjener hun ikke.

 

Blir nok en interessant uke, men spar meg for mer Lene drama nå tv3! :p

Lenke til kommentar
Margrethe gjorde meget klokt i å halde seg roleg. Då var det berre Lene som kunne komme negativt frå det. Håpar inderleg at den fitta blir sendt med fyrste fly heim til Tromsøøøeøaøeeah!

Jepp. Hadde hun angrepet tilbake på samme nivå hadde man nok ikke fått så mye sympati for henne, men hun klarte faktisk å la være å ta til verbalt og fysisk motmæle, noe som gjør at Lenes angrep virker enda verre. Jeg hadde nok ikke klart å beherske meg hvis gallen til Lene hadde hatt meg som adressat.

Lenke til kommentar

Visste ikke om jeg skulle le, grine eller slå hue mot veggen når ho begynte å rakke ned på klesstil og utseende til Margrethe også. Fy faen for noen usaklige og idiotiske argument hun fikk lira ut av seg. Hadde jeg vært Mads hadde jeg holdt meg langt vekk.

Endret av Panic
Lenke til kommentar

Verste oppførselen jeg har sett på... tja... tror ikke jeg har sett verre egentlig? Hun var som en terrier, klarte IKKE å gi seg! Og det topper seg jo bare når hun ikke får noen respons fra Margrethe, og så går tilbake igjen (da de stod ved bassenget) for å angripe helt usaklig. Tydelig at hun egentlig ikke hadde så mye å komme med, når hun må dra det på et "du er ikke flink til å matche klærne dine"-nivå. Og "alle andre syns det også, ædda bædda" :roll:

Lenke til kommentar

Bruk kjøkkenmaskin. Ha først i egg og sukker. Piskes til eggedosis. Hell oppi margarin og melk + alt det andre og bland godt sammen.
Fylles i papirformer ca halvfulle.
Stek 10-15 minutter på nederste rille ved 200 grader.
Ha på glasur når de er kjølnet ned.

Endret av Gjest
Lenke til kommentar

Lene ble eid av Margrethe som gjorde nesten alt riktig. Begynner man med personangrep så har man allerede tapt. Morsomt hvordan Lene prøvde og disse Margrethe men ble møtt med "So om jeg ikke kan matche klær, bryr meg ikke" Lene visste ikke hva hun skulle si og bare "øh.. men alle syns det!" Haha så latterlig!

 

En god stund siden jeg har sett noen grave seg så langt ned i dritt.

Elendig at ingen andre stilte opp

 

Hadde jeg vært Mats hadde jeg tatt hintet og komt meg til helvete bort fra Lene.

Hun studerer psykologi? Hun bør være et tema i psykologi.

 

Paradise Hotel beviser at man bør bli godt kjent med folk før man blir sammen med dem ihvertfall :) Men sier det samme som Petter, ingen av jentene der inne er av noe spes kvalitet :)

Endret av Skinnhesten
Lenke til kommentar

Enig, sier det samme som Margrethe: "Helt sinnsykt at ingen støtter opp meg" Alle satt bare og hørte på Lene slang med leppa, og kom med frekke kommentarer. Feige som få de gutta, tørr ikke å få litt mostand, alle er bare noen forbanna medgangsfolk, og ingen tørr og mene noe annet en resten av "fellesskapet" (aka: Lene, Petter, Nanna, Kevin, Karita og Mats.)

Lenke til kommentar

Uff, jeg blir helt paff. Helt ærlig så tror jeg Lene kan se langt etter en karriære som psykolog, og dersom hun skulle klare eksamen(noe jeg tviler sterkt på) så vil sannsynligvis alle klientene hennes rømme avgårdet. Et så forhåndsdømmende menneske har jeg ikke sett i hele mitt liv!

Det er helt klart at vi morer oss over intriger, men dette går langt over grensen. Jeg får helt avsmak. Dette er direkte mobbing, så synes tv3 kan gripe inn før Lene kjører over Margrethe totalt. Mobbing unner jeg absolutt ingen, og det er det Nanna, Lene og delvis Karita driver med. Resten av gjengen er feige jævler uten ryggrad. Tenk å stå se på at et menneske bli mobbet, også er man i 20-årene. Man bør da ha lært fra barnekolen at dette ikke er greit.

 

Den schitzofrene her er jo Lene. Hun trengte bare å bli varm i trøya, og da mads gikk ut ble hun et monster. Når hun kommer hjem fra hotellet og leser litt rundt så bør hun gå langt inn i skammekroken og stå der noen år, for hun burde jaggu skamme seg, noe så voldsomt også. Jeg vet at mediene klipper og limer for å få fremstille ting ekstremt, men jeg tror helt ærlig at denne sinnsyke siden til Lene er den ene sanne. Uff, blir litt sånn /pity at Lene, hun kommer antagelig til å være sterkt hatet av folket når paradise er ferdig. Det finnes jo ingen positive sider i den jenta... Margrethe derimot er jo er kjempesøt jente. Hun har til nå gjort alt riktig forseg selv, jeg håper bare hun ikke får en psykisk knekk som følge av mobbingen til Lene og nanna.

 

Jeg bor i samme by som nanna, håper jeg ikke møter på henne. Da vet jeg ikke hva som kommer til å ploppe ut av munnen min *ler*

Lenke til kommentar

Håper jeg møter begge to. Da skal de få høre. Det bygger seg opp ganske mye irritasjon og helvete av å se på de to jentene. Blir også litt irritert av å se resten av gjengen bare sitte og se på. Kevin prøvde å bryte litt, mens petter er jo værdens største tøffel. Er veldig spent på å se hvordan denne krangelen kommer til å arte seg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...