Gå til innhold

Paradise Hotel 2009 (Norge)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Men, er det bare jeg som synes Kevin er en sleip jævel? Virker som Lene og Iris også har lagt merke til det nå, selv om de ikke har fått sett alt som vi har fått se.

Nei lagt merke til det jeg også.

Virker ikke mye trofast ovenfor "vennen" sine der inne.

Han virker litt tøff i trynet han også.

Lenke til kommentar
Men, er det bare jeg som synes Kevin er en sleip jævel? Virker som Lene og Iris også har lagt merke til det nå, selv om de ikke har fått sett alt som vi har fått se.

Nei lagt merke til det jeg også.

Virker ikke mye trofast ovenfor "vennen" sine der inne.

Han virker litt tøff i trynet han også.

 

Ja han leker litt kjekkas han og! Som når han delte rom med Ida:P "Ida er jenta mi nå, og det skal jeg vise Rune":p

Men han scorte høyt med "nedjekkinga" av alex:P

Kommer aldri til å bli lei: bilen er nå parkert!

Lenke til kommentar

Mats BØR komme inn igjen.

 

Kevin har litt rare fakter avogtil, men Lene og Iris bare sutret tull fordi de var frustrerte. Kan jo ikke skylde på Kevin! Bilen er nå parkert!

 

Bra at dette skjedde spør du meg! Det er jo game fuckings ON som Lene sier. Endelig får vi kanskje se litt action fra Iris! Yehoo. Håper hun begynner å bli litt bitchy

Lenke til kommentar

Close-up bilde av hun nye, for de som vil ha det. Æsj, sier jeg bare.

 

 

293x.jpg

 

 

Skuffende at Nanna ryker, egentlig. Hun må jobbe hardt, og tv3 klipper henne jo bevisst til en sutrekjærring. Garantert at alle der inne pratet like mye om parseremonien. Ser jo forhåpentligvis ut som om hun kommer tilbake. Bra det, selv om Mats kunne ha kommer inn i samme slengen.

 

En ting til før jeg legger meg; Kevin var slesk i dag. Det gliset når Nanna røk ut, er bare jævlig. Så presterer han etterpå å få et smykke fra Nanna, og attpåtil si at "jeg gjorde alt lzm." Han var kul med nedjekkinga av Alexander, men kveldens performance var kjip.

Lenke til kommentar

Leste litt i Tvguiden på tv2.no, de kommer med endel spoilers vil jeg si.. les under for de som vil ;-)

 

Paradise Hotel ep.13 (mandag)

 

På Paradise Hotel kan det meste skje, og nå sjekker endelig 11 norske gjester inn på det luksuriøse stedet. Karita sjekker inn på hotellet og Bergensjenta får umiddelbart i oppdrag å splitte et par. Dermed sender hun en av de andre jentene på solorommet, og er allerede trukket inn i kjernen av spillet. På kvelden forlyster deltakerne seg med en real Hollywood-fest, noe som skaper god og løssluppen stemning blant Paradise Hotels gjester.

 

Paradise Hotel ep.14 (tirsdag)

 

På Paradise Hotel kan det meste skje, og nå sjekker endelig 11 norske gjester inn på det luksuriøse stedet. En gammel kjenning sjekker inn på hotellet, og det er opp til de andre deltakerne om den nye gjesten skal ta plassen til, eller dele rom med, den som allerede bor på solorommet. Det er klart for en nervepirrende avstemning som avgjør to av deltakernes fremtidige skjebne på hotellet. Til slutt er det Øysteins stemme som skal avgjøre det hele.

 

Paradise Hotel ep.15 (onsdag)

 

På Paradise Hotel kan det meste skje, og nå sjekker endelig 11 norske gjester inn på det luksuriøse stedet. Nanna tar med seg Alexander på date, etter å ha fått beskjed om at de skal danne et nytt par. To jenter deler fortsatt solorommet, og stemningen er nervøs før morgendagens parseremoni. Onsdag er dessuten dagen for Pandoras eske, og da kan alt skje.

 

Lenke til kommentar

Spoiler

 

Altså hva er så viktig med å få inn nanna igjen? Greit nok hun vil heller ha hun en noor, eller ngar for den sags skyld, men hun er ikke i nærheten av like viktig som mats. Ngar er så jævli dum, alle prøver å snakke og smiske med henne, men hun skjønner ikke en dritt xD Og hva er det med tv3 og spoilers? Den spoileren om nanna var nesten litt drøy, mon tro om det er med vilje :p

 

Endret av Tmz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...