Gå til innhold

Guide til god filmsmak


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Aha, det kan godt stemme ja. Har verken sett London eller Satan selv. Hva synes du forresten om Werckmeister? Den virker jo som akkurat din type film, men jeg har ikke sett den på noen av listene dine :hmm:

 

Absolutt en flott film. Men må se den igjen, da jeg så den ble det litt for tungt for min del. Er vel ett par år siden sist. Hadde likt den mye bedre nå skal jeg tro, samme gjelder A man from london, og godt mulig Satantango.

Endret av Mr.BadSmile
Lenke til kommentar
Filmene er jo ikke dårlige bare fordi dere sier det. Det er jo en selv som mener om den er dårlig eller ikke.
En films kvalitet kan jo konkluderes på mange måter. Troll 2 ER ikke bra, for å si det sånn.

Man kan si at en film er dårlig gjennomført og derfor med en god grunn kalle den dårlig, men man kan ikke si at noen har god eller dårlig filmsmak. Nå velger jeg å tolke tittelen på denne tråden med at "god filmsmak" ikke nødvendig hvis behøver å bety god filmsmak, men heller trådstarters navn på sin egen filmsmak, eller å like filmer som er gode i den forstand at de er godt gjennomført og har dype meninger.

 

Hvis dere greier å tolke noe utifra den lange setningen der! :!:

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 2 måneder senere...

Dette er glatt noe av det pinligste elitistiske jeg har lest på dette forumet, og jeg holder til på mote- og velvære seksjonen.

 

Det eneste jeg kan gå med på er at en film kan kritiseres på produksjonkvaliteten, eller hvor godt den følger sjangere/regler, slik man kan dømme en bok.

 

Når det kommer til om man liker selve filmen eller ikke så vel, smaken er som baken.

Endret av thrice
Lenke til kommentar

[quote name='thrice' date=' 8. juni 2010 - 18:51' Det eneste jeg kan gå med på er at en film kan kritiseres på produksjonkvaliteten, eller hvor godt den følger sjangere/regler, slik man kan dømme en bok.

 

Antar at dette bare høres feil ut. Filmer trenger da absolutt ikke å følge sjanger regler eller noen andre "regler" for den saks skyld. Selvfølgelig er det lurt å ikke vise mikrofonen eller klare å bryte aksen. Jeg er selvfølgelig enig at man til en viss grad(i de fleste tilfeller) kan være rimelig objektiv på det tekniske, men innholdsmessig står man helt fritt.

Lenke til kommentar

Jeg vil faktisk dra arrogansen din enda lenger og si at folk som IKKE liker Requiem for a Dream faktisk ikke har peiling på film.

Samme gjelder for folk som synes The Dark Knight var bedre enn terningkast 4. (jeg gir den en svak 3`er, og de 3 prikkene på terningen går utelukkende til Heath Ledger!)

 

Skal si det finnes mange arrogante folk på dette forumet,

 

Første inlegg som faktis har plaget meg litt, RFAD = Shit movie etter hva jeg husker, greit nok den har fortelling og "sjel" men helt ærlig den var ikke noe jeg vil noen gang se igjen

 

TDK = Bra film, vært småfan av batman og liker godt superhelt filmer og vil si filmen fortjener 4-5+ greit nok den var ikke perfekt men den underholdt meg veldig så bra.

 

Men du skal få lov og ha meningene dine selfølgelig men og gå så langt og si at vis ikke folk liker en bestemt film at de har ikke peiling på film vel det er ganske patetisk

:thumbdown:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...