Jump to content
Sign in to follow this  
Mademoiselle

Kommer Fritt Vilt 3 ?

Recommended Posts

Fritt Vilt fikk en oppfølger, Fritt Vilt 2. Tror dere eller håper dere at det kommer en oppfølger til Fritt Vilt 2?

 

 

Det håper jeg!!! :D

 

 

 

PS! Legger ved en link av et intervju med hovedrolleinnehaveren fra Fritt Vilt-filmene:

http://oslopuls.aftenposten.no/film/article85233.ece

 

..så kan dere jo selv vurdere om det kommer en oppfølger! ;)

Edited by Mademoiselle

Share this post


Link to post

Skal hun plutselig kjempe mot kjeller-ungen til monstermannen, som han fikk med en fjellvandrerpike som han senere drepte?

Share this post


Link to post

Du tror vel ikke han er død enda? :p

 

Nei, helt seriøst, nummer 1 var bra, men oppfølgeren skuffet virkelig. Håper de innser at produktet er ferdigmelket forlengst.

Share this post


Link to post
Etter min mening skulle de ikke ha laget Fritt Vilt i det hele tatt, så håper ikke det kommer enda en film..

 

Hvorfor ikke? Det er da bare positivt at norsk film prøver seg i skrekk/thriller kategorien også. I Fritt Vilt kombinerer jo manusforfatterne sjangeren med noe klassisk norsk - et høyfjellshotell, ski og snø. Jeg mener nå at Fritt Vilt ble et godt resultat, mye bedre enn jeg hadde ventet. Oppfølgeren var ikke svære greiene, men det produseres jo masse skrekkdritt i USA som er mye dårligere.

 

Husker at noe av det jeg likte dårligst med Fitt Vilt II, var hvordan de misbrukte settingen "skummel oppbygging, skummel musikk, bygges opp mot klimaks **boff** så var det ingenting". Greit å gjøre det slik noen ganger i en skrekkfilm, men her ble det rett og slett oppbrukt etter 4-5 ganger i løpet av kort tid.. Men hvordan endte II'ern igjen? Har glemt det..

 

Og for å være OT, jeg håper de har gjort seg ferdig med Fritt Vilt nå. Ingen krise om det kommer en tredje film, da den mest sannsynlig vil dra inn masse penger til norsk film, men det er vel heller ingenting jeg ser fram til.

Share this post


Link to post

Jeg synes det er svært positivt å se en film uten Axel Hennie for en gangs skyld, og er stor fan av skrekkfilmer. Men når det er sagt slet jeg meg gjennom både Villmark fordi jeg så den på kino, og selv om jeg var på fylla da jeg så Rovdyr var den så dårlig at jeg holdt på å bli edru igjen. :p Men Fritt Vilt var om mulig enda verre enn de to, sl jeg har ikke engang vurdert den 2'ern.

 

Mitt forslag er å studere de tre filmene jeg har nevnt, se hva som fungerte, se hva som ikke fungerte og ta den helt ut i en helt nye film. Villmark pløyde gjennom den ene klisjéen etter den andre på rekke og rad (inkludert Evil Dead, og det sier jo sitt...) uten å få til noe som helst, og Rovdyr forstod ikke helt at det er viktig å bry seg om hovedpersonene om man vil ha en bra film. En vag antydning til at man forsøkte å lage en historie ville heller ikke ha vært så dumt. Husker fint lite av Fritt Vilt bortsett fra at den var så forutsigbar at jeg kjente hele historien før jeg satte i platen.

Share this post


Link to post

Se Fritt Vilt på kino, og det var ikke særlig begeistrende. Fritt Vilt II har jeg ikke sett, skal ikke se, og er totalt likegyldig om det kommer en III'er eller ikke!

Share this post


Link to post

Kult å hate på oppfølgere azz. Særlig hvis de er norske. Fritt Vil II var ingen banebrytende opplevelse, men det var likefullt en kurant kinoopplevelse. De må gjerne lage en 3er for min del. Ikke dermed sagt at jeg gidder å se den på kino, but time will tell.

Share this post


Link to post
Men når det er sagt slet jeg meg gjennom både Villmark fordi jeg så den på kino, og selv om jeg var på fylla da jeg så Rovdyr var den så dårlig at jeg holdt på å bli edru igjen. :p

 

Huh? Du er stor fan av skrekkfilmer, og liker å se norske filmer uten Axel Hennie. Men du liker ikke Villmark? Villmark er nå den beste norske skrekkfilmen jeg har sett (med naboer ikke så langt bak). Og du slet deg gjennom den fordi du så den på kino? (Nå har jeg til gode å se De Dødes Tjern, så hvorvidt den er bedre eller ikke veit jeg ikke)

Share this post


Link to post
De Dødes Tjern er en gammel klassiker. Nydelig.

 

Og har ingen ting med tråden å gjøre.

 

Helt greit for meg om de lager en oppfølger, selv om jeg kanskje syns det hadde holdt med de to som har kommet nå. Men det er vel ofte sånn når en film plutselig har fått to utgaver, så vil man gjerne lage en trilogi.

Det jeg IKKE skjønner er alle de her som hater filmen(e) og bruker mye tid og energi på å poste flere poster her om hvor dårlig filmen er. Menmen.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...