Gå til innhold

Den store Android-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Prøver å finne synderen etter at 3g watchdog sa at desire'n hadde brukt 4mb på mindre enn 1 dag, ikke store greiene men det var uten at jeg hadde brukt nettet så jeg fikk store øyer av det der

 

Sjekk av nettverksbruk på Desire:

Gå til telefon og tast *#*#4636#*#*. Du kommer til en app som heter "testing"

Velg "Battery History"

Sett den øverste nedtrekksmenyen til "Network Usage"

Du vil nå se hvilken app som har lastet ned/opp og hvor mye.

(trykk på hver enkelt for detaljert info)

 

Er du plaget av unormal rask tømming av batteriet kan samme app kan også brukes til å finne synderen som har mest CPU tid.

 

Geir

Lenke til kommentar

Noen som vet hvorfor Norge ikke har fått firmware-oppdatering til HTC Legend? Resten av Europa skal visst ha fått. Fikser en kamera-bug som gjør at enkelte programmer ikke vises i Market, som Layar og Barcode Scanner.

Har du prøvd å sjekke manuelt etter oppdateringen? Jeg gjorde det på en helt standard (Telenorlåst) Legend og fikk oppdateringen.

Lenke til kommentar

Et teknisk spørsmål: Jeg har skaffet meg HTC Desire, og er svært godt fornøyd med den. Men i dag la jeg inn jobb-eposten på Exchange ActiveSync programmet på mobilen, og det funker fint. Men - og det er et stort men - nå må jeg skrive inn et passord for å åpne mobilen hver gang skjermen har gått i standbymodus!

 

Jeg antar at det er denne epost-kontoen som krever dette? Er det noen måte å unngå dette på, for eksempel at jeg heller skriver inn passord for denne kontoen når jeg vil sjekke den? Sånn det er nå kan jeg ikke ha det, jeg trenger bare sjekke jobb-mail av og til.

Lenke til kommentar

Nå spekuleres det på om ikke Google er ferdig med innebygd støtte i Android for å installere apps på minnekortet, og at det kommer i FroYo/2.2. Det som da er veldig spennnende er jo hvor lenge vi med 2.1 må vente på oppdatering til 2.2. Håper HTC har fokus på dette, men jeg er ikke veldig optimistisk...

 

Les mer her.

Endret av mroek
Lenke til kommentar

Hei, jeg har en HTC Legend, og har i det siste lagt merke til et symbol som ligner en parabol-antenne oppe på skjermen iblandt i det siste. Problemet er at jeg aner ikke hva dette er! Det kan ikke være gps'en, for den har fungert før uten at dette symbolet har vist seg.

 

Noen som vet?

Lenke til kommentar

Jeg antar at det er denne epost-kontoen som krever dette?

Jeg vil tro det er noe jobbnettverket ditt krever ja. Du kan jo høre med det om det er mulig å endre på? Ellers så har du kanskje mulighet for å sjekke jobbmailen vie POP/IMAP også, det kan jo i tilfelle være et greit alternativ om du bare trenger å ha mulighet til å sjekke det av og til.

 

mroek: Hvis HTC IKKE oppdaterer en "flaggskipmodell" som Desire raskt, er det i tilfelle den sisteHTC-telefonen jeg kjøper, i hvert fall.

Lenke til kommentar

Nokon som veit om det går an å fjernstyre ein android-telefon over nettet?

 

For eksempel så jobber eg offshore og der er det ikkje lov å ha med seg mobil, dermed får ikkje eg lest meldinger som kommer i løpet av dei to vekene eg er offshore.

Derfor tenkte det kanskje kunne vere mulig å logge seg på telefonen gjennom internett på ein måte for å lese og eventuelt sende meldinger...

Lenke til kommentar

Er det HTC man skal gå for hvis man vil ha en Android telefon?

 

Kommer an på. Om du ønsker en Android-telefon du kan leke med (roote, legge inn custom rom osv) er Google's Nexus One å anbefale.

 

Til mer generelt bruk kan HTC's telefoner anbefales, mest pga Sense UI som gjør mobilen veldig bruker- og fingervennlig.

Lenke til kommentar

I tråden "HTC Desire - Hva mer kan vi ønske oss?" og "Anbefalte programmer til Android" blir det nevnt av flere at programmer kan gå på nett selv om mobildata er avskrudd. Av den grunn må de endre navnet på APN for å være sikker på at programmer ikke kommer seg på nett.

 

 

 

Man skrir av mobildata ved å endre APN. Det andre man kan skru av er bakgrunnsdata/syncing for de appsene som bruker det APIet. At HTC kaller det "Mobilodata" på widgeten sin er en annen sak. Man kan jo f.eks. fint bruke nettleseren samtidg, så at det ikke skrur av bakgrunnsdata totalt, sier jo egentlig seg selv. NB:Med forbehold om at HTC muligens har gjort noen tweaks på noen av sine modeller som prøver å deaktivere mer.

 

Skru av mobilnettet betyr forøvrig å sette mobilen i flight mode, men jeg regner med det ikke var det du ment når jeg lese dt siste innlegget ditt. ;)

 

 

På min Htc Desire bruker jeg kun widgetene "mobil" og "wifi" fra instillinger til å slå dette av og på.

Kan ikke se det forandrer noe på APN når jeg slår av mobilt nettverk med denne.

Hvis jeg prøver browseren eller andre programmer som trenger nett så får jeg bare enten beskjed om å slå på wifi eller mobilt internett, eller så skjer ingen ting.. så for meg ser det ut som dette fungerer greit..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...