Gå til innhold

Ang. Annen konto på forumet.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Av databasehensyn er det ikke mulig å slette en brukerkonto. Om man ikke lengre har interesse av å benytte forumtilbudet er det enkleste å bare la være å logge inn med brukerkontoen sin. Men dersom man ønsker kontoen sin avsluttet slik at den ikke lengre kan benyttes, kan man sende en PM/melding til en administrator. I tilfeller hvor man ikke lengre ønsker at kontoen skal kunne knyttes til seg selv som person kan man også be om å få endret brukernavnet på kontoen. Registrert informasjon på kontoen (e-post o.l.) vil bli slettet om ønskelig, ved slike tilfeller send en henvendelse til community manager.

Les mer.

 

Så vidt jeg vet kan man ikke sammenflette to kontoer, men ta det opp med de høye herrer.

 

:)

Lenke til kommentar
Så vidt jeg vet kan man ikke sammenflette to kontoer, men ta det opp med de høye herrer.

 

Eg trur ikkje du kan merga accounts i IP Board 2, men er ein versjon som vil bli lagt til for IPB 3 har eg forstått rett. Om Diskusjon.no vil bli oppgradert til versjon 3 når den kjem er ein anna sak då. Men å få endra epost / passord er ikkje vanskeleg om ein får tak i dei rette folka, som ein kanskje skulle prøvd på før ein lagde ny konto.

 

https://www.diskusjon.no/guidelines#14

 

Som det står der så må nok du få den lukka av ein administrator, forhåpentlegvis har du brukt samme personlige informasjon på begge kontoane.

Endret av Leska
Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
  • 1 måned senere...
  • 3 uker senere...
×
×
  • Opprett ny...