Gå til innhold

Tråden om mass effect 2


Anbefalte innlegg

Angående hjelmer: Du kan endre hjelm, armor på overkroppen, føttene, hanskene osv, og alt du gjør har en unik bonus. En del kan for eksempel ha ekstra health, mens en annen har ekstra damage resistance. Du kan ikke slenge på det du vil som i ME1, men det er innebygd i armoren. Hvilken hjelm og armor du har kan derfor være litt strategisk, og ikke bare kosmetisk. ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kryssposter dette da den andre tråden er død.

 

Vel. Jeg er her for å klage litt. Jeg satt foran skjermen fra jeg kom hjem fra jobb til klokka var 01.30 og spillte i går, og hadde en fantastisk tid. Et irritasjonsmoment er dog at jeg ikke fikk importert min karakter fra ME1 selv om jeg hadde 5 forskjellige saves. Etter litt søking fant jeg ut at løsningen er å gå tilbake og slå saren en gang til og så ikke lagre etterpå. Det funker dårlig når jeg ikke har spillet lenger. Det var heller ikke et alternativ i går kveld å løpe tilbake til butikken og lete etter en brukt versjon av ME1.

 

Det blir ikke bedre av at jeg nå selvsagt har spillt i flere timer og ikke umiddelbart ønsker å spille disse sekvensene på nytt. Det var heller ikke noe informasjon om kravene får å kunne importere en karakter fra ME1 til ME2 i tiden før lansering. Jeg spillte gjennom ME1 enda en gang da jeg fikk vite om importeringen av karakterer for å få en Shepard som var akkurat slik jeg ønsket i forhold til hvilke valg man kunne ta underveis og hva slags team man satt igjen med.

 

Vel vel. Jeg jeg kommer til å spille gjennom ME2 flere ganger, og får heller fikse det til neste gjennomspilling. Får heller prøve å se positivt på det ettersom gjennomspilling nummer to sannsyneligvis vil være annerledes på et par punkter når jeg endelig får importert den gamle karakteren.

 

Jeg savner forøvrig ikke noe av det som var utelatt i det første spillet når jeg spiller, men det hadde ikke vært feil å fortsatt ha loot og medigel istedenfor at man bare på magisk vis får tilbake helse etter å ha vært på dødens rand. Men elsker stort sett forandringene. Mer stabil og høyere fps, bedre kontroll av karakteren, bryte inn i samtalen, smartere npc (venner og fiender), artigere galakse kart, artigere å finne mineraler, kjekt med rapport på slutten av oppdrag for å oppsummere og fortsatt den gode stemingen fra det forrige spillet.

 

10/10 så langt uten å telle med character transfer som ikke fungerer skikkelig.

 

Løp å kjøp til nølerne, men spill ME1 først.

Lenke til kommentar
Angående hjelmer: Du kan endre hjelm, armor på overkroppen, føttene, hanskene osv, og alt du gjør har en unik bonus. En del kan for eksempel ha ekstra health, mens en annen har ekstra damage resistance. Du kan ikke slenge på det du vil som i ME1, men det er innebygd i armoren. Hvilken hjelm og armor du har kan derfor være litt strategisk, og ikke bare kosmetisk. ;)

 

 

Vet du kan det, men det gjelder ikke collectors edition/dde armoren og inferno armoren, de er single piece. Vil også tippe at de div. andre pre-order bonus armorene har samme restriksjon, eller hva jeg skal kalle det. Husker ikke hvor jeg leste det, men det var slik de var designet eller noe, så er ikke noe bug eller lignende.

Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke en dritt av scanning-systemet, og det er også ELENDIG forklart (altså ikke forklart overhodet) i selve spillet. Hva faen, dette er 2010, gi meg det inn med teskje for faen, ditt jævla drittspill! Nå sløste jeg bort alle "probesa" mine, og måtte fly helt tilbake og kjøpe nye, for så å fly tilbake til planeten jeg vil bruke "probesa" mine på. Hvorfor? Vet ikke, egentlig, men regner med det er en grunn til at scanning-systemet er der.

Lenke til kommentar

Lol. Det er forklart hvis du tar deg en chill pill og leser instruksene på skjermen.

 

Blant annet Hold LT eller RT for å skanne. Da vil det dukke opp en animasjon på høyre side av skjermen. Når grafen endrer seg har du funnet et område med mineraler og kan sende en probe dit for å høste dem.

Endret av -Zeitgeist-
Lenke til kommentar

Førsteinntrykk:

 

Wow. Jeg kommer rett fra ME1, og har heldigvis en bra nok maskin til å dra dette med effekter på fullt.

 

Spillet i seg selv er foreløpig utrolig cinematisk, og virker så mye mer polert enn ME1. Kontrollene er fortsatt litt uvante, da men :D

 

Effektene foreløpig veldig imponerende. Jeg skal bruke lang tid på å spille meg gjennom dette!

Lenke til kommentar

Fikk spillet i går, og har spillt rundt 10 timer så langt. Jeg gledet meg til ME2, men ikke den ekstreme gleden jeg ønsket jeg kunne ha, kanskje fordi jeg var litt skeptisk? Mitt inntrykk så langt er at... fy faen for en bra spill, ante ikke at dette kom til å bli SÅÅÅ bra. Sitter fortsatt med den gleden jeg fikk når jeg startet å spille, og opplever den godfølelsen man hadde når man var mindre og hadde fått spart nok penger til å kjøpe et spill. Og den følelsen er det ekstremt lenge siden jeg har opplevd, og Mass Effect 2 har gitt meg den følelsen(høres nesten ut som en nykristen nå:p).

 

Så og si alt jeg misslikte med 1ern er blitt forbedret: inventar systemet, skytinga føles ekstremt mye bedre ut, MYE mer interessante oppdrag,utforskinga er faktisk artig nå som man kan hente materialer og ressurser, man kjeder seg ikke et eneste sekund i spillet. Er rett og slett i ekstase. Om det kommer et bedre spill de neste årene blir jeg overaska, og det er bare å gi GOTY'10 til ME2 nå med en gang, trenger ikke diskutere engang.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+513

Kvaliteten ser ut til å få de andre nye spilla i år hittil til å ligne på søppel. feks MAG på PS3 som jeg var uheldig å kjøpe sammen med Mass Effect 2 til Xbox. Det var ikke like bra nei... Star Trek Online var jeg også uheldig å kjøpe til PC... det suger i forhold til Mass Effect 2.

 

håper PS3 har bedre lykke med Heavy Rain

Endret av Slettet+513
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...