Gå til innhold

Ice blir kjøpt opp


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Konge! :thumbup:

 

Her jeg bor blir ikke sentralen ikke bygd ut for ADSL. Hadde NetCom Connect internett i ca to år, og målte nedhastighet på max 216 kbps (EDGE).

 

Skiftet over til ICE for ca 6 måneder siden. Den raskeste hastigheten jeg har målt er 2760 kbps ned og 605 kbps opp. Dette er med stasjonær PC og D50 modem, samt utvendig montert retningsantenne.

 

Lastet nettopp ned en spill-demo med uTorrent og målte hastigheten på nedlastingen til ca 335 kb/s.

 

Så langt vil jeg si meg meget godt fornøyd med hastigheten på ICE sitt mobile bredbånd. Jeg har ingen problemer med å anbefale ICE.

 

Kundeservicen til ICE er et kapittel for seg selv, og der håper jeg at de vil forbedre seg.

Lenke til kommentar

Jeg er også veldig godt fornøyd med ICE's mobile bredbånd. Bestilte det i august 2008, og fikk tilsendt den trådløse routeren 2 dager etter. For å begynne å bruke det trengte jeg bare koble i batteriet på routeren og surfe i vei - enklere installasjon av internettmodem har jeg aldri vært borti! Pr. idag bruker jeg det i leiligheten min i danmark, og det fungerer utmerket. Riktignok laster jeg ikke ned i mer enn 100-170KB/s, men så står routeren min bare i et hjørne av leiligheten min (som har murvegger) med de originale antennene.

 

Ble redd at det skulle ta slutt da jeg leste de tidligere spådommene på tek.no tidligere, men dette er jo gode nyheter for oss abonnenter! Gleder meg til å bruke det videre, synes det er et genialt konsept.

 

Kundeservice har jeg aldri hatt behov for, men hvis de er dårlige på det er det jo kjedelig. Produktene er hvertfall geniale :)

Lenke til kommentar

spørsmålet er hvor mange brukere som er på samme sentral...

 

det kan virke som om ice har fått seg en overraskelse på hvor stor pågangen er, og da kanskje spesielt fra folk som bruker systemet som primær-tilkobling, heller den noe en har i bilen, båten eller tar med seg på hytta osv.

 

noe sier meg at selv byene her til lands har noen solide lappetepper når det kommer til internet-tilgang. og jeg mistenker at telenor viste om problemet, og derfor halte ut dsl i det lengste...

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...