Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

gutter, kan dere se om andre gutter er kjekke?


Floregnag

Anbefalte innlegg

Alle har jo evnen til å se forskjellen på "modell materiale" og en som ser ut som ett tak-ras, hetro eller ikke. Hva folk sier er noe annet.
Alle modeller er ikke vakre, en del har også et litt sært/uvanlig utseende, de ansettes av tross alt av "kunstnere".

 

 

Jeg har ikke noe problem med det. Jeg forstår ikke helt hvorfor noen tror det handler om legning. Når jeg syns en kar er kjekk så handler det om at jeg skulle ønske jeg så slik ut, ikke at jeg er tiltrukket av personen. Hvis dere skjønner hva jeg mener...

Skjønner godt hva du mener, har nesten lik mening om det selv. Selvfølgelig er det gutter som har et flott utseende, som jeg av og til skulle ønske jeg hadde hatt. ;)

Hvordan flott, velstelt/-trent/sunn/frisk eller at du synes de er pene/kjekke/tiltrekkende?
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg har problemer med det. Har en kompis som ser ut som en rotte men likevel er sammen med et smekkert kyllinglår av ei berte.

 

Kanskje fordi utseende ikke har så mye med kjærlighet å gjøre da. Ikke bland sammen det, hvis han ser ut som en rotte for deg er han helt sikkert ganske stygg

Lenke til kommentar

Jeg ser om gutter er kjekke eller ikke. Eller hvertfall i en hvis grad. Jeg ville nødvendigvis ikke sett ut som en gutt som Zac Efron, da vil jeg heller se skikkelig hardcore ut som han over Pierce Brosman (husker ikke navnet på han). Fetere med de som ser ut som de har tatt i mot en del juling (da snakker jeg ikke om brukken nese osv.) enn de andre imo.

Lenke til kommentar

jeg kan selvsagt se hvilke gutter som er mer vakker og kjekkere enn andre.

"han drar damer" tenker jeg hvis jeg ser noen. men de fleste er ikke noe mer vakker enn hva jeg er. altså temmelig normale.

 

men nei,man behøver ikke å være en homse for å kunne skjønne at en gutt ser bra ut og er en "pikenes jens"-kandidat.

Endret av SLIguy
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Jeg tenker rett og slett ikke over om en gutt/mann er kjekk/pen eller ikke. Slike ting bryr meg ikke. At noen rent objektivt sett er kjekkere enn andre er greit nok, men jeg ofrer slikt knapt en tanke. Men mange av oss skulle kanskje ønske at "om jeg bare var som han, var like veltrent, like kul, etc. etc., så fikk jeg drømmedama." Det er nok ikke uvanlig.

 

Som kanskje andre har sagt før meg: Jeg ser ikke pene gutter, jeg ser bare pene damer. Vi kaller damene for den penere halvdel. Det er ikke uten grunn.

Lenke til kommentar

Jeg tror alle gutter kan se forskjell i ekstremt tydelige tilfeller. Men jo mindre åpenlyst det er, jo færre personer klarer å ha en formening om saken.

 

Selv kan jeg se forskjell på det meste. Det er ikke noe jeg tenker ofte på. Men jeg vet f.eks at de tre peneste mennene jeg har sett er: Brad Pitt, Idris Elba og... en japansk bassist dere ikke har hørt om.

 

Mine kompiser vet jeg har meninger om deres utseende. Noen syns det er 'homo', og går i forsvarsposisjon hvis emnet kommer opp. Da de er livredde for å ha noe homo-aktig relatert til seg selv. Mens andre syns det er fascinerende, fordi de bare klarer det ekstreme tilfeller. Og slike folk hadde ikke løyet om det. Hvis de klarte å se forskjell, så hadde de sagt det.

Lenke til kommentar

Det er jeg rimelig sikker på at ethvert menneske kan. Kjæresten min har ikke noe problem med å si at han synes en fyr er kjekk - akkurat som at jeg kan si at ei jente er pen.

 

Tiltrekning vil jeg påsta at ikke har så stor sammenheng med de fleste tilfeller.

Endret av Ville Vonca
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...