Gå til innhold

PCutstyr nær konkurs?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Om dere har problemer med uleverte varer, garantisaker, reklamasjoner ol med pcustyr.no, så ta en tur på nærmeste lensmannskontor og lever en anmeldelse. Husk å ta med papirer.

 

Dette gjelder spesielt om du har betalt med kort og ikke fått varen. Ta med deg papirer og bekreftelse på anmeldelse til banken, lag en reklamasjonsak på kortbetaling og du vil få refundert pengene i løpet av en mnd. Evt at PCustyr plutselig får ræva i gir og behandler ordren.

 

Var forresten nedom det såkalte "lagret" til pcustyr.no på rolvsøy. Snakket også med eier av bygget og fortalte at tidligere "leier" (han kunne ikke opplyse navn, men stod tross alt en skilt med pcustyr der ;O) skylde flere mnd's leie visst nok.

 

Hadde virkelig vært artig om enda flere purret opp pcustyr.no for forbrukerombudet. Hadde vært virkelig morro å sett svindelmagneten Tvete sitt ansikt dukke opp på tv i beste sendetid for svertelse i all framtid.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 4 uker senere...
Da var det slutt ja.

Samme med meeter.no

 

Puh! Samme dag jeg fikk tilbakeført pengene jeg hadde krav på! Fikk heldigvis tak i Torfinn Alexander Tvete igjennom en kjenning av ham (Søkte ham opp på Proff.no)..

Plutselig sendte Torfinn melding og lurte på hva jeg ønsket, fikk deretter mobilnummeret hans.. Etter litt "alvorsprat" overtalte jeg han til å tilbakeføre penger som meeter.no skyldte meg for retur sak... tok meg nesten 1 år å få pengene igjen, 2463,-

 

Heldigvis rett før meeter.no hit the dust..

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...