Gå til innhold

Tilbakemelding på TGTV 17.00-18.00


Anbefalte innlegg

TGTV skulle begynt 17.00. den ble forsinket med 15 minutter. det er forsåvidt greit da forsinkelser kan oppstå, men en ting som irriterer meg er: Jeg får ikke sett på det!

 

Jeg kjører fra http://www.slengpung.com/tgtv.asx, og dere kjører en svimlende høy bitrate på 755kbps! jeg, med min 384kbps-linje har ikke sjans for å se i det heletatt. når den ikke buffrer, så hakker alt sammen.

 

 

Til i morgen håper jeg dere har kommet med et alternativ til de med ikke så raske linjer. De med 704kbps og mindre (og det er mange). dere burde kjøre en stream på 300kbps eller noe.

 

nå på tampen når jeg skulle til å poste denne meldingen, får jeg vite at det også lagger hos dem som har 2Mb Uinet.

 

Jeg håper dere virkelig har ordnet opp i dette til i morgen, sånn som det er nå så er det ingen som gidder å se på tv som ikke viser et eneste sekund riktig...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har 735 fra Ngt, og dette vakke gode sakene. Logget meg nettop på, og fik høre de prate om et hovedkort. Lyden gikk helt fint, men hele greien var vel en ca 3-4 bilder. I praksis radio altså. prøvde på nytt nå (en slags musikkvide er det nå) og nå hakker både lyd og bilde. De burde da klare bedre en dette?

Lenke til kommentar

Fortsatt dårlig her. Jeg som ville få med meg konkuransene :cry: Det fins ingen måte å laste ned/streame denne seinere når loaden på serveren er litt mindre?

Eller hva med å senke bitraten, eventulet ha et alternativ med at dere bare sender lyd. Jeg hadde vært fornyd med bare lyd om den hadde komt jevnt, samme med halve billdekvaliteten om den bare hadde komt utne hakking.

Lenke til kommentar

For å si det slikt: TGTV funket ikke. Den lokale som vi kunne se fra var herpa og den andre var tregt uansett hvem or hvor du var.

 

Derimot stakk jeg og noen andre ned til der hvor de sto og snakket og så på, og DET VAR RÅTT!!!! "Kan hovedkort flyte" var FETT. Kan kanskje bli vist igjen, jeg håper iallefall det, siden det ikke funket skikkelig

Lenke til kommentar
Forløpig vet vi ikke en gang om sendingene blir lagert en gang. Hardware.no har ikke noe med det tekniske i disse sendingene å gjøre, så alt dette er opp til folkene i crewet på TG.

 

Sendingene blir lagret, men bortsett fra den i dag pga. problemer (Snakket med han ene fyren der)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...