Gå til innhold

Leveringstid fra CDON


tness

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg bestilte en nokia n82 fra CDON på lørdag. Pakken fikk status sendt på tirsdag. Fikk et sporingsnummer. Det stod leveringstid 2-3 dager. Men det stod også at det ville ta noen dager før en kunne spore pakken siden den blir sendt fra sverige. Pr nå så kan jeg ikke spore pakken, så da går jeg utfra at den ikke er kommet til norge enda. Og siden jeg bor i Bodø så til det ta ca 4 virkedager fra oslo. Når bruker pakken og dukke opp på postens sporing?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sjekka noen andre sporinger jeg har hatt i det siste. Og de jeg sjekka så tok det 3-4 dager fra innlevring i Oslo til ankomst Fauske. Utrolig at det skal ta så jævla lang tid, Det går da godstog nordover minimum en gang pr døgn. Jævla drit. Jeg får den nok sannsynligvis mandag eller tirsdag. Tragisk.

Lenke til kommentar

Haha. Ikke meningen å le av vindusglasset ditt, men dere har definitivt samme oppfatning av Posten som jeg har. Frakt er normalt sett 3 dager fra USA eller Asia til Oslo, og 5-6 dager fra Oslo til ett eller annet sted i Norge som ikke er Oslo. Helt ubrukelig. Posten har ørten omfordelingsterminaler som skal redusere kostnadene. Dessverre insisterer posten på å bruke 1-2 dager per omfordelingssenstral. Så om du er så uheldig å sende en pakke fra Bodø til Bergen, så skal den først til omfordelingssentralen på Fauske, så til omfordelingssentralen i Oslo og så til omfordelingssentralen i Bergen ... jau. Et helt genialt system.

Lenke til kommentar

samme her. dog ikke bare fra cdon. (cdon tar 2 dager) ALT jeg bestiller som går igjennom oslo. tar som regel 4-5 dager før jeg har den. (bor i trondheim), men for en stund siden bestillte jeg noe fra blizzard sin store, som ble sendt fra Tyskland.. hvor lang tid tok det fra den ble sendt fra TYSKLAND til jeg hadde den på døra? 2 dager..

 

frakt i norge er rett og slett latterlig..

Lenke til kommentar

Kjæresten min bruker og bestille sminke på nett. Hun bestillte samtidig som meg, og pakken hennes kom fra Hong Kong, og hun hadde pakken på Torsdag. Det er enestående. Det som er enda mere latterlig er at hvis du skal sende et brev innenfor en kommune så skal alt tvinges innom Fauske. Et eksempel, en skal sende et brev til et annet sted i Sandnessjøen, så må faen meg dette brevet helt til Fauske for så og bli sendt tilbake igjen til samme kommune.

 

Idioti. Jeg fikk ikke pakken i dag. Den ligger trygt i Oslo, tipper den kommer til neste helg. ..

Lenke til kommentar
tok meg 2 uker å få et par CD-er -.-.. CDON er dyrt å tregt. synd. for dem har faktisk ganske bra utvalg

 

vet at ikke bare CDON har skylda.. men, dem brukte 7 dager på å samle opp varene mine for så sende dem ut

husker før i tiden da CDON var billig og hadde kjapp levering. Når er de like dyre som andre nettbutikker, pluss at de som sagt er helt latterlig dårligere på å få sendt varer.

Går gradvis over til platekompaniet som har stort sett det samme utvalget, men leverer på en tredjedel av tiden. Da blir det helt ok med seks kroner mer i frakt. (29,- mot 35,-)

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
Gjest Slettet+alsdf

Har brukt CDON til å bestille dvd'er i 1-2 år nå. Har stort sett gått 2-3 dager. Ofte bare 2. Er Storfornøyd hittil.

 

Fredag bestillte jeg en Xbox 360 Elite med Guitar Hero: Metallica, dette ble sendt fra lageret tidlig igår. Håper den er fremme idag eller imorgen. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...