Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Nattmenneske - Er jeg aleine?


rozon

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hehe jeg har hatt disse problemene i et år altså! :roll: Midt på dagen er jeg bare trøtt og gleder meg til kvelden som jeg skal sove. Men når kvelden kommer så får jeg all energi som jeg skulle hatt om dagen... Klarer endelig å sovne tidligere p.ga mer stress om dagen, men er fortsatt trøtt og søvnig midt på dagen.

Lenke til kommentar

Akkurat samme type B menneske som deg. Sliter med å bli trøtt og sove før klokka 2 om natta selv om jeg har døgnet i flere dager. Er skiiiit trøtt gjennom dagen, klarer ikke å tenke og sover best mellom klokka 8-16 og er drit våken etter klokka 9 om kvelden. Hater foresten vinteren også, om sommer så elsker jeg å "slikke" sol før å så være ute hele kvelden, kaldblods? haha, jaja - går utover utdanningen men...

Lenke til kommentar

Men ta f.eks tredjeåret på videregående. Jeg slet meg opp og stilte tidsnok hver dag. Hadde ikke noe fravær. Samtlige dager startet jeg 08:00.

 

Alikevel klarte jeg stort sett aldri å sove tidlig, halvsov i timene og var først våken i 11-12-tiden.

 

Jeg fungerer best etter 12:00. Når jeg over tid ikke har noe fast tidspunkt jeg skal opp til våkner jeg naturlig i 11-12-tiden.

Lenke til kommentar

det var fean meg på tide jeg fant andre som har det på samme måte :p er ikke veldig mange som er forståelsels full når jeg står opp kl. 07.00 etter 5-6 timers søvn og alikevell har problemer med å legge meg før 12-01.. enkelte ganger har jeg rett og slett gått runt et døyn for å jevne ut, men det blir liksom ikke helt riktig det heller..

 

vist jeg er sliten i kroppen, kan jeg etter en time eller to med lesing klarre å køye til "normal tid", men det blir liksom veldi fort "neste dag".

 

det jeg finner litt "merkelig/skummelt" er at jeg etter ca. 6 timer med søvn, sitter på kvelden og uten problemer kan sitte oppe til kl. 7 neste morgen (noe jeg gjør på slappe fredager). det er som om jeg ikke våkner før langt på dag.

 

edit: overdrevent bruk av "gåseøyne"?

Endret av 2ball(s)
Lenke til kommentar

jeg har vist denne sykdommen også. slitsomt når man liksom skal prøve å følge med i timene, blir vanskelig :/

jeg har prøvd å legge meg tidlig(11-12) men blir bare liggende der, jeg lå der kjempe lenge med øynene lukketog lyset av å tenkte på all slags mulige ting. etter en stund så bestemte jeg meg for å sjekke hva klokka var å den var snart halv tre. jeg sovnet ikke lenge etter da:P men jeg har vanskelig for å sovne hvis jeg ikke er ordntlig trøtt

Lenke til kommentar
Jeg går å gjesper hele dagene og er dødstrett om ettermiddagen... Etter klokka 22 er jeg derimot våken, kroppen livner til og jeg blir mer opplagt. Jeg blir mer kreativ, og mer positiv.

 

Jeg blir bare ikke trett til rett tid. I perioder kan jeg snu litt på dette og legge meg i 18 tida og sove 7 timer. Det fungerer noenlunde, men man blir jo litt asosial...

 

Egentlig har jeg vel innfunnet meg med situasjonen min, og tenker ikke så mye på om jeg kan 'kureres'. Av og til kunne det vært greit å vite om det var andre som har det likt. Vite at man liksom ikke er den eneste sære personen i verden liksom...

 

Samme med meg omtrent, jeg trives best mellom 23 og 0530. Er liksom bare sånn at natten er best, jeg liker sjeldent dagen uansett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...