Gå til innhold

Å vise sin kjærlighet for spill.


Anbefalte innlegg

Jeg ble for en stund siden inspirert til å lage NES og SNES figurer av perler,

 

IMG_0054.jpg

IMG_0055.jpg

 

 

Det er mange som viser sin kjærlighet for spill på denne måten, men det er mange som gjør det på andre måter også. Og det er sikkert mange på dette forumet som skaper slike objekter, for å rett og slett vise hvor mye spill betyr for en. Og jeg tenkte at kanskje vi kunne dele disse "uttrykkene" med hverandre. Vi kunne inspirere hverandre, og dele det vi har skapt.

 

Jeg kan ikke tvinge folk til å poste eller ikke poste ting her i denne tråden. Men jeg har ikke lyst til å se hva slags utrolige skaperverk som er lagd av en eller annen person ute på nettet. Jeg har lyst til å se hva dere skaper, hvordan dere uttryker dere, hva dere bruker, og hvorfor dere valgte akkurat det mediumet dere gjorde, og hvorfor akkurat den figuren, eller logoen, eller hva som helst.

 

Denne tråden hører kanskje ikke hjemme i "Generelt om spill", men det er spillrelaterte "kunstverk" jeg har lyst til å se. Så om det er postet feil, eller det finnes en slik tråd allerede så beklager jeg (ja, jeg søkte og lette, men greide ikke å finne noe. Dog, jeg er ganske dårlig på søkefunksjonen). Så la oss se hva det norske folk (og andre nasjonaliteter som utnytter dette forum) skaper!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Oooooh, Commander Keen, han hadde jeg ikke engang tenkt på.

Oppskrift, tja, jeg finner jo bare sprites fra de forskjellige spillene, og følger dem. Med unntak av Sigma figuren (den store for de som ikke vet hvem det er) Han modifiserte jeg litt, så han ble litt tynnere og lengre. Men ellers er det bare å følge bildene. En pixel = en perle. Det vanskelige er vel å prøve å finne de passende fargene, for det er jo ikke ubegrenset med fargevalg man har.

 

Og nei, jeg har ikke sett det bildet der. Ganske stilig, men så vidt jeg ser så har de brukt noe som heter "PixelBlocks". Hjemmsiden deres. Men det du viste meg der, får meg nesten til å bestille det. Må bare ha plass til å ha det et sted først.

 

Takk for kommentarene. There shall be more!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...