Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Har noen prøvd fettsuging?


hasja89

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvor mye ekstra vekt bærer du på da?

 

Fettsuging er for de som er overvektig i den grad det er farlig og for de som ikke er i stand til å trene av seg fettet. Sett fra et fornuftig synspunkt. Det er jo de som velger å fettsuge seg av latskap. Er du en av de? :) I såfall ville jeg heller forandret kostholdet mitt og begynt med litt trening. Det er ikke så mye som skal til.

Lenke til kommentar

Bærer på 10 ekstra kilo. Det blir lite trening med den lille i hus men jeg spiser jo sundt. Kiloene går veldig sakte nerover... Det er jo latskap å ta fettsuging men jeg har også hørt noe om at fettet ikke kommer tilbake den plassen heller. Det er jo også et pluss.

Lenke til kommentar
men jeg har også hørt noe om at fettet ikke kommer tilbake den plassen heller. Det er jo også et pluss.
Det er fordi etter man har naadd en viss alder produserer ikke kroppen flere fettceller, de eksisterende cellene bare vokser/krymper. Derfor feite barn har lettere for aa bli feite seinere.
Lenke til kommentar
Tren istedet du.

Noen fettansanlinger kan ikke trenes vekk. Det kan være hormonelt. Hvis man plages veldig av dette, så ser jeg ikke noe galt i å utføre det. Det er tull at fettsuging kun er for de som er overvektige!

 

Eksempler på typisk egnede områder er: Utsiden av lårene (ridebukselår), innsiden av lårene, mage, hofter/flanker, dobbelthake, innside knær, samt bryster hos menn. Ved fettsuging/liposculpture fjernes kun fettvev og ikke overliggende hud.

 

Det vil ta noe tid før resultatet av behandlingen vil synes. Det er vanlig at området som er behandlet føles hardt og knudrete (kulete). Huden er delvis følelsesløs. Dette vil rette seg over tid og det er viktig å tenke positivt og være tålmodig.

 

Mvh Ida :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...