Gå til innhold

Dine Spotify-spillelister her, retningslinje(r) i første post


Anbefalte innlegg

Russ 2011 heter spillelisten. Den inneholder litt forskjellig typer musikk, men mye av det som går igjen er house, trance, soul. Den blir stadig oppdatert, og har noen brukere. Jeg synes den fortjener flere, og at flere bør høre musikken denne brukeren legger til i lista. Den inneholder artister som Avicii(aka Tim Berg), Swedish House Mafia, Aniki, Wolfgang Gartner, Basto! osv. Herlig spør du meg. :)

Spotifylisten:

 

Russ 2011

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dubstep og DnB

 

Hvis du sorterer etter dato vil de første sangene hovedsaklig være DnB, mens de siste er hovedsaklig dubstep. Er noen klassikere fra Flux P og circus records, andre litt ukjente og noen godbiter fra Skream, Pendulum, Borgore og Nero.

 

Oppdaterer ikke listen lengre siden jeg sverger til Youtube og Soundcloud når det kommer til dubstep. Men ligger mange godbiter i listen som er verdt å sjekke. :)

Lenke til kommentar

Dette er en liste med Smooth Jazz. Den er laget for de som vil ha "easy listening" eller "heismusikk". Artister som bør nevnes er Chuck Loeb, Eric Marienthal og Walter Beasley. Sangene er med og uten vokal. Låtene inneholder mye saksofon og kan minne om cheesy musikk tilpasset tvilsomme filmer. Et glimrende eksempel på dette er låten Slowly But Surely av Walter Beasley. Den er å finne i denne listen:

 

Smooth Jazz

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Her er Best Of listen min.

 

God blanding med indie rock - chillout - rock.

Prøver å holde den oppdatert med alt nytt som kommer !

Ligger også en del lokale filer i denne lisen som er sanger fra hypem.com

 

Her er listen uten lokale filer.

 

Fuck Yeah !

 

Denne er den som har blitt mest populær. (330 subscribers)

 

Happy listening !

Endret av insider
Lenke til kommentar

Hovedliste

 

Dette er en slags best-of liste. Det er de beste sangene fra rundt 100 av spillelistene mine, og den inneholder 524 sanger per i dag. Det er som regel ikke mer enn 3 sanger fra hver artist. Kan jo beskrive musikksmaken min. Liker best upbeat og easy-listening, som for eksempel: Hot Hot Heat, Lily Allen, of Montreal, Frank Sinatra, Dean Martin, I'm From Barcelona, Enya, Chromeo, Vampire Weekend, Two Door Cinema Club, Phoenix, The Kooks, Phantom Planet og Rogue Wave.

 

SUPERultimateINDIE

 

Indie-spilleliste. 124 sanger, 76 artister. 100% upbeat, type Hockey, Caesars, Freelance Whales, Phoenix, Vampire Weekend, Jim Noir, Hot Hot Heat, Maximo Park, Mystery Jets, Phantom Planet, Rancid osv.

 

Ingen av spillelistene inneholder techno, metall og rnb yo. Oppdateres nå og da.

Endret av Jostein K.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...