Jump to content

Manlulu

Medlemmer
 • Content Count

  717
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hvilke høyttalere vil dere anbefale til rundt 12000 kr? Ønsker å bruke til alt av musikk, film, og eventuelt utvide til hjemmekino etterhvert.
 2. De testene jeg har lest av de nye samsung TVene sier at HDR'en ikke er så god på dem. Stemmer dette?
 3. Sikkert blitt spurt om 100 ganger før, men jeg finner ikke. Kan noen anbefale meg en tv i prisklassen 15 000 - 20 000? Den skal brukes til film og spilling. Tenker 65"
 4. Er det mulig og passordbeskytte fullskjerm (F11) i Chrome? Eventuelt sette Chrome tabs som skjermbeskytter?
 5. Kan en aksje gå fra Merkur til Oslo børs? Om jeg eier en aksje da, vil jeg måtte gjøre noe for å få den med over?
 6. Er det noe forskjell på å handle aksjer som ligger i Merkur Market og Oslo børs?
 7. Finnes det noen form for offesielt API der man kan finne info aksjer, som innholder norske aksjer?
 8. Takk for svar. Kan du utdype litt mer?
 9. Hvordan beskattes utbytte i en aksjesparekonto? Og trekkes dette fra utbytte, eller er det noe man betaler i etterkant?
 10. Takk for godt svar! Hva kan forskjellige strategier være når man skal kjøpe og selge aksjer? Finnes det flere måter å tenke på, enn akkurat dette med å kjøpe lavt, og selge høyt? Hva kan være triggere for at man blir interessert i en aksje, eller et selskap?
 11. Takk for tips til bok. Kanskje noen andre som vil komme med noen av deres egne strategier, eller noen andre ressurser?
 12. Hva er noen vanlige strategier å bruke når man investerer i aksjer, fond, osv? Både long-term og short-term. Er det noe sted jeg kan lese om dette?
 13. Jeg skjønner hvor dere vil. Valuta trading er kanskje mer som gambling enn noe annet. Men for å ta spørsmålet i en litt annen retning. Hva om man kjøper utenlandske aksjer. Er man ikke da også avhengig av verdien på valutaen til dette landet? Så selv om aksjen stiger i verdi, så er det en sjans for at valutaen synker. Og at du dermed fortsatt kan tape penger?
 14. Jeg har lest det dere skriver flere steder på nettet, om at valuta trading er utrolig vanskelig, og at man egentlig bør holde seg unna. Men jeg har ikke helt fått tak på hvorfor. Er det fordi man med valuta trading ofte driver med daytrading? F.eks: Om dollaren går ned til 6 kr, så er det jo en veldig stor sjans for at den kommer til å gå opp igjen til over det.. eller?
 15. Noen som har erfaringer med kjøp og salg av valuta? Får man kjøpt valuta, som man kjøper aksjer? At man kjøper f.eks. 1 euro for 8 kr, ser den går opp til 9, selger, profitt?
×
×
 • Create New...