Gå til innhold

Det perfekte mord?


Gordo

Anbefalte innlegg

Finnes det?

 

Har snakket om dette med kamerater av og til, og finnes det perfekte mord? Altså at det er umulig å finne gjerningsmannen, samme hvilke midler som brukes?

Helt hypotetisk, hva ville vert det perfekte mord?

Litt småsykt å tenke på kanskje :p

 

Får vel bare gjøre det helt klart å tydelig: Jeg har IKKE planer om å drepe noen!, har bare lurt litt på dette!

Endret av Gordo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sånn for spekulasjonens skyld så ville jeg si at det beste ville være å evt. drepe noen du ikke har noen som helst kontakt med. En helt tilfeldig person. Uten motiv og forutsatt at du ikke etterlater deg tydelige spor, så blir det svært vanskelig å finne frem til gjerningsmannen. Er vel derfor "byttedrap" er så vanlige i TV serier..

Endret av MrLee
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Gå sammen med en kamerat, få han til å ta på en pistol uten hansker, skyt en fyr med med pistolen, pass på å la hans avtrykk være der, ikke dine. Legg liket midt i oslo på natta, og skyld på han.

 

Woala problem solved.

 

Anbefaler det samme som lockdog, dexter er knall, spesielt når du får lik uten blod :)

Lenke til kommentar

Ja, det har jeg kommet frem til og. At en kan ikke kjenne personen, men en kan ikke drepe på en måte som etterlater spor. For eksempel vil det å skyte en person mest sannsynlig etterlate blodspor osv. Da ville vel kanskje et sprøytestikk eller noe vert bedre?

Lenke til kommentar

Nei nei, cluet er at det må se ut som en ulykke! Lur med deg offeret på en fjelltur og dytt ham utenfor en skrent. Pass på å ikke etterlate noen spor, ikke en gang et hår. Brenn alle klærne du hadde på deg den dagen og sørg for at du har et vanntett alibi.

 

Eventuelt dytt ham utfor (pass på at det er høyt nok slik at han dør, og ikke bare brekker beina..), ring redningstjenesten og forklar at det var en ulykke og at han skled.

Endret av fargoth
Lenke til kommentar

Det er ikke noe problem om det etterlater seg spor, så lenge sporene ikke fører til deg. Å ha noen andre innblandet vil bare øke sannsynligheten for å bli tatt, derfor må alt gjøres alene. Å få det til å se ut som en ulykke der du selv er innblandet forårsaker at du vil bli avhørt om hendelsen. Det øker sannsynligheten for at du bryter sammen eller begår en tabbe.

Lenke til kommentar

Viktigste er nok at du ikke kjenner personen fra før av, da blir det vanskeligere å binde deg til mordet. Når det gjelder liket, må du finne en plass som gjør at du kan kutte det opp i små biter og deretter raskt rengjøre. Pakk inn bitene i plast og spre rundt etter beste fantasi.

Lenke til kommentar

Kappe liket opp i små biter... det er ikke alle som er så syke :p

 

Men her er det jeg har kommet frem til så langt:

 

-Du tar en kjøretur langs på en øde vei en mørk kveld og du finner et tilfeldig offer.

- Du snur, kjører et stykke forran offeret, stopper bilen, og gjemmer deg.

- Offeret går forbi bilen din, du kommer frem bak offeret og slår offeret i hodet med en hard gjenstand, trenger ikke å drepe, men slå bevistløs i allefall.

- Du pakker offeret inn i plastfolie som du har i bagasjerommet og ligger offeret i bagasjerommet.

 

Etter dette har du en del valg.. Du kan grave ned personen, støpe deg nytt gulv i garasjen eller dumpe liket i et vann eller noe, med steiner festet til liket ofc.

Lenke til kommentar

Må vel være å drepe personen i en større ulykke for å dekke det til.

 

For eksempel hvis 9/11 var egentlig ment for å drepe John Smith på øverste etasje i det første tårnet som ble truffet.

 

Det er egentlig et paradox, for hvis noen finner ut den perfekt metoden så er den ikke perfekt, siden noen vet om den og dermed gjør det mulig at handlingen kan bli oppdaget.

Endret av Bruktbilen
Lenke til kommentar

Pek ut en tilfeldig person. Lag en 100% tett gummidrakt, med lufttank, så tar du den på deg, ringer på i leiligheten til offeret en dag du har sjekket at han er alene hjemme, i det han åpner slår du han med noe hardt, et balltre funker bra. Så pakker du han inn i en gummipose tilsvarende den du har på deg, men da stor nok til å få han/hun inn uten problemer. Så bærer du posen ut i bilen, og kjører langt ut i skogen der du har gjemt et stort kar med svovelsyre (den vanskeligste delen å få tak i uten spor) der slipper du hele gummiposen oppi sammen med drakta di.

 

Vent en time og tapp tilbake svovelsyren i beholderne de kom i, (du trenger kanskje en del fler, men brune glassflasker er ikke så vanskelig å få tak i), disse beholderne stabler du bak i bilen og kjører til en miljøstasjon som tar i mot kjemisk avfall. Karet kan du knuse og grave ned. Pass på at det er asfaltvei dit sånn at du ikke etterlater bilspor, dette bør være langs en vei som er brukbart trafikert på dagen, men helt stille på natten.

 

Karet må selvfølgelig ha blitt plassert der når du har hatt på deg gummihandsker så du ikke etterlater fingeravtrykk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...