Gå til innhold

Tips: Steam-spill fra ekstern harddisk


Anbefalte innlegg

Sliter du med lite plass på harddiskene dine? Har du, som jeg, Steam-spillene installert på alle PCene? Da er løsningen enkel: skaff deg en ekstern harddisk!

 

I følge Steam Support er det nemlig ingen problemer forbundet ved å flytte en ekstern harddisk med alle dine Steam-spill mellom forskjellige PCer. Med andre spill risikerer man at selv om spilla er installert på ekstern harddisk så kan de pga. Registry-oppføringer kun kjøres når harddisken er kobla til PCn spillet ble installert fra. Litt dumt, men ikke slik med Steam, heldigvis!

 

Bare sørg for at harddisken du går for har eSata-tilkobling, og at PCene dine har støtte for det samme (hvis ikke: kjøp deg et billig eSata kontroller-kort!) eSata sørger for at overføringen fra den eksterne harddisken er nøyaktig like kjapp som fra en vanlig intern harddisk (300MB/s). En ekstern harddisk med kun USB2- eller Firewire-tilkobling vil trolig føre til "napping" og det som verre er hvis du spiller action-spill som må lade textures kjapt, siden USB2 bare har en maks-hastighet på 60MB/s og Firewire maks 98MB/s.

Endret av XE800
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...