Gå til innhold

Hiphop-tråden 2.0 - Les reglene på side en først.


ehs5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Anbefaler alle å laste ned (gratis!)den nye mixtapen til grammy-nominerte Lecrae, Church Clothes, på torsdag! Det har vært en del oppmerksomhet rundt Lecrae og denne mixtapen i de største magasinene som Hip Hop DX, World Star Hip Hop, XXL Magazine osv!

 

Lecrae samarbeider her med stjerneprodusenter som DJ Don Cannon,

9th Wonder, Boi-1da og Street Symphony!

 

Mixtapen kan lastes ned gratis nå den 10. mai på datpiff.com:

http://www.datpiff.com/Lecrae-Church-Clothes-mixtape.348497.html

 

Lecrae - Church Clothes

 

Hva synes dere om tittellåta/musikkvideoen?

Endret av kristian04
Lenke til kommentar

Nice. Husker han brukte den beaten i Red Bull Big Tune finalen(2009) mot DJ Finyl.

 

Hva synes du om Trophies, Torbjørn ?

 

Jeg hadde nettopp en diskusjon om dette med en kar, og i stedet for å gjenta meg selv siterer jeg bare hva jeg skrev:

 

I like the last three songs; that was quality! But frankly, before that, I didn't really like it. Apollo's style of production can be so dope when he finds and cuts the right samples, but I don't think he brought his A-game here; I found it too predictable and almost a bit boring.

...

 

Don't get me wrong, I really respect Apollo Brown and commend his work, but it seems I like his earlier stuff better (Skilled Trade, Make Do, The Reset) better than his newer stuff (Daily Bread, Clouds, The Brown Study, Trophies).

...

 

Also, although I'm a supporter of OC too, I feel his lyrics (not delivery, that's still dope) - apart from on certain songs, like Caught Up - were kind of impotent and not conveying interesting/meaningful messages.

 

Jeg likte altså ikke Trophies spesielt godt. Apollo har klasse og er nivåer over de fleste andre i gamet, men jeg synes han har tapt seg siden de første skivene sine. Selv om jeg likte Gas Mask-lp-en, synes jeg den markerte en liten start på en nedadgående kurve for Apollo Brown, ved at det blir for forutsigbart og nesten litt kjedelig. Gas Mask var certified bangin', men litt for "lett-likelig", slik at man går fort lei. Derfor liker jeg faktisk The Reset - og ikke minst instru-skivene Skilled Trade og Make Do mye bedre den dag i dag. Det som kom etter Gas Mask er jeg ingen stor fan av.

 

At han også resirkulerer beats er et illevarslende tegn.

 

Ut i fra det du har skrevet forstår jeg at du er uenig?

Endret av Torbjørn.
Lenke til kommentar

Jeg synes Trophies var nokså bra, gir albumet en firer så langt.

 

Protip: Last ned 24/96 FLAC LP rippen av NAS - Illmatic. Spiller garantert av deg sokka, om du har et greit anlegg :) Hvor? Vel, det har jeg ikke lov å skrive her...

Endret av Avien
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Nice. Husker han brukte den beaten i Red Bull Big Tune finalen(2009) mot DJ Finyl.

 

Hva synes du om Trophies, Torbjørn ?

 

Ut i fra det du har skrevet forstår jeg at du er uenig?

 

Er vel ikke helt uenig i det du skriver. Synes også at noen beats blir litt for lik hverandre. Virker som han bruke samme drum pattern på noen sanger. Han har sagt selv at han liker å holde det enkelt. Det at han bruker instumental fra Clouds synes jeg ikke er så dumt siden jeg selv likte den plata veldig.

Men jeg tror forventingen etter Gas Mask har blitt for høye nesten, jeg tror det skal MYE til for at han topper den plata. How We Live beaten er min all time favoritt av Apollo.

Synes dog Trophies er den beste plata siden Gas Mask.

 

 

Har lenge håpet på at han skal lage noe i samme stil som Make Do, som er min favoritt av han. Det ser man virkelig hvorfor han er den meste spennende produsenten i gamet. Sampling og chops av en annen verden. ( Se video under) :)

 

PS. Ligger intervju av han på kevinnottingham.com. Der får han også spørsmål om det at han lager mye som høres likt ut osv

 

http://www.youtube.com/watch?v=r5ucaegfKm0&

Endret av MKej
  • Liker 1
Lenke til kommentar

*snip*

 

Enig med deg, etter at vi mistet Gramatik til dubstep, er det AB jeg følger med på fremover. Håper han lager noe med Immortal Technique, som han hintet om på twitter.

 

 

Alle beatsa på Elzhis Elmatic album er spilt inn av et ekte band og her covrer de Large Professors legendariske It Ain't Hard To Tell.

 

 

Will Sessions - It Aint Hard To Tell Instrumental

 

http://www.youtube.com/watch?v=0YuN61KkXhE

Endret av Avien
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...